Bad-i - Wto 01 Mar, 2011 nikt nic w temacie nie pisze a tutaj takie potwory powstaja
Kto od nas jedzie na Świdnicki?Mick - Wto 01 Mar, 2011 no to napisz coś więcej o potworach jakoś nie jestem w temacie.
Z tego co wiem to jedna załoga jedzie Kołdej/Rozkut, ale to na różyckim coś gadali...Bad-i - Śro 02 Mar, 2011
Mick napisał/a:
no to napisz coś więcej o potworach
Dla przykładu; Peugeot 106 8v - 180 KM i kłówka Peugeot Sport saxorulez - Śro 02 Mar, 2011 myślę ze 700KM będzie miała ta 8v.. litości jak Pug Sport wyciągał z tego silniak max 170KM to jakim cudem ktoś w PL chce to pobić o 10KM?Jaco - Śro 02 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
nikt nic w temacie nie pisze a tutaj takie potwory powstaja
a jak tam Twój potworek ? Jakie plany na sezon ?Mick - Śro 02 Mar, 2011
Jaco napisał/a:
a jak tam Twój potworek ? Jakie plany na sezon ?
no właśnie olbrzymie, może byś coś napisał o Pugu i jego obecnej specyfikacjiqbus - Śro 02 Mar, 2011 My się chcemy na Świdnice wybrać, chwilowo auto przechodzi gruntowny remont i mamy nadzieję że po prostu po nim wystarczy pieniędzy na rajd. Cały czas działamy również w kwestii zorganizowania jakichś zewnętrznych środków, coś tam się rusza, może się uda.Bad-i - Śro 02 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
myślę ze 700KM będzie miała ta 8v.. litości jak Pug Sport wyciągał z tego silniak max 170KM to jakim cudem ktoś w PL chce to pobić o 10KM?
Adamant ??106 - Śro 02 Mar, 2011 hamownia hamowni nie rowna wiec i tak sie nie dojdzie ile jest / bedzie
faktycznie. osobiscie w 180KM nie wierze... 160 mialy fabryczne... na
topowych, dobieranych pod silnik gratach w uk robia je na 170-175KM
i to w kilku sztukach. ze 180KM nigdzie sie nie spotkalem.
tak czy inaczej projekt ciekawy. z niecierpliwoscia czekam zeby posluchac
tego na OSie CHRZANEK - Śro 02 Mar, 2011 Po co robić 8V 170KM skoro honda VTI ma prawie tyle samo w serii ??? Mick - Śro 02 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Po co robić 8V 170KM skoro honda VTI ma prawie tyle samo w serii ???
TRUE...
A ja dalej czekam aż king kong odpowie w sprawie swoich startów!
-chyba, że chce mi to opowiedzieć podczas luch-u qbica - Śro 02 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
ale honda nie skręca GeKo - Śro 02 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Masa misiu masa
Honda 1000kg+ nie wiem ile
Pug w A pewnie może z 930kg ważyć.
A skodzinki miały po 180KM z 8v CHRZANEK - Śro 02 Mar, 2011
GeKo napisał/a:
Masa misiu masa
W eNce masa z Homo
W A grupie i tak masz masę wg zał J a taki 170konny pug to raczej Nkowy nie jest Bad-i - Śro 02 Mar, 2011
Mick napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
TRUE...
A ja dalej czekam aż king kong odpowie w sprawie swoich startów!
-chyba, że chce mi to opowiedzieć podczas luch-u
Co to jest luch?
king kong odpowiada: tak jak rok temu jedziemy asfalty i nic sie nie zmienilo. Zobaczymy tylko ile rund pojedziemy.