Ale chodzę na to tylko do kina... gdyż uwielbiam ten kilamat po wyjściu z seansu... te stuningowane baleno wyprzedzające na skrzyżowaniach podczas wyjazdu z parkingu... te odcinki na zimnym silniku po seansie... to palenie gumy... ehh... już z utęsknieniem czekam na kolejna część
Tak jest !!Konrad - Pon 28 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
mi napisał/a:
aaaa, też jesteś fanem drugiej części szybkich i wściekłych?
tak jest, ten lans.. te dziwki... Ci ogarniatorzy którzy podczas wyścigu na 1/4 kiedy dochodzą do czerwonego pola, i nie mogą wyprzedzić rywala, redukują w celu rozkręcenia swojego silnika do obrotów które nie mieszczą sie w skali obrotomierza... te realistyczne pościgi muscle cara za STI na szutrowej drodze..... kocham ta sagę Ale chodzę na to tylko do kina... gdyż uwielbiam ten kilamat po wyjściu z seansu... te stuningowane baleno wyprzedzające na skrzyżowaniach podczas wyjazdu z parkingu... te odcinki na zimnym silniku po seansie... to palenie gumy... ehh... już z utęsknieniem czekam na kolejna część
Na nastepną część idziemy z Toba Jacek - Wto 01 Mar, 2011 szkoda kasy, lepiej pojechać pod kino i czekać na widowisko gumopału!kosmita - Wto 01 Mar, 2011 http://www.sport.pl/sport...zy_biletow.html
Raczej : jaki cham, taki kram CHRZANEK - Nie 06 Mar, 2011 Dupa dupa dupa cycki !!!
Nie dość że jestem 100 lat za murzynami i nadal mam PS2 (niektórzy już pewnie zapomnieli co to ) to do tego zepsuł mi się pad.
Na urodziny od znajomych dostałem GT4, jeszcze nie grane - bo ten pierdzielony pad się musiał zye.bać
W związku z tym jestem bardzo niepocieszony. Nawet demo sobie nie mogę pooglądać bo najpierw trzeba wybrać language... ech...
W dupie z tym.106 - Nie 06 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Nawet demo sobie nie mogę pooglądać bo najpierw trzeba wybrać language... ech...
moze na youtube sobie zobacz
Jaco - Nie 06 Mar, 2011 CHRZANEK - Nie 06 Mar, 2011
106 napisał/a:
moze na youtube sobie zobacz
Nie denerwuj mnie
Jaco napisał/a:
:rotfl:
Moge dać w ryj moge dać!Jaco - Nie 06 Mar, 2011 tak sobie teraz myślę, że też mam ps2 i dwa pady i mogę jednego pożyczyć...Cassis - Nie 06 Mar, 2011 CHRZANEK, to na co czekasz, wsiadaj w auto i do jakiegoś Saturna czy innego Media Markt?CHRZANEK - Nie 06 Mar, 2011 Cassis: w tym miechu jest problem z $$$.
Musze zapłacić czesne za semestr (1750pln) i zwyczajnie w tym miesiącu zęby w ścianę
Poza tym pad w MM lub Saturnie kosztuje 89pln - z deka przesada.