kamil - Śro 07 Lis, 2012 mi się podobały wrzosowiska w Szkocji i dubeltówka taty Bonda aaa no i te jelenie na ogrodzeniu ! polaczki dają lwy przed domami i krasnale a oszczędni szkoci tylko jelonki. jaram się !bizon - Śro 07 Lis, 2012 mnie sie przejadly zdalnie sterowane niewidzialne astony, zestrzeliwanie samolotow spinaczami biurowymi i wyscigi czolgow po 1cm lodzie.
teraz sa zwykli ludzie, ale twardzi, robiacy o wiele wiecej niz przecietny smiertelnik, co czasem czyni z nich prawie nadludzi. i mozna to tez widowiskowo pokazac, tak jak w czesciach z craigiem.
do tego klimat, a'la miami vice, mroczny, trudne wybory, ból, emocje.
oczywiscie mozna sie przypierdalac do szczegolow, ale do mnie to zdecydowanie bardziej przemawia.
bonda z craigiem obejrze chetnie kazdego jeszcze wiele razy.
bonda z brosnanem co najwyzej najebamy z kumplami, zeby poszydzic.Janusz - Śro 07 Lis, 2012
fydi napisał/a:
bizon napisał/a:
bondy z craigiem podobaja mi sie najbardziej.
Dokładnie tak. W końcu normalny Bond, po tych kilku gniotach z Brosnanem (do samego aktora nic nie mam, ale niektórych filmów się nie dało oglądać)
Mi Craig do tej roli kompletnie nie pasuje. po tych wszystkich "przystojniaka", wyglada jak sredniorozgarniety bandzior w garniaku.bizon - Śro 07 Lis, 2012
Janusz napisał/a:
wyglada jak sredniorozgarniety bandzior w garniaku.
co akurat swietnie pasuje do tego, kim jest bond w tych czesciach.zefir - Śro 07 Lis, 2012
bizon napisał/a:
mnie sie przejadly zdalnie sterowane niewidzialne astony, zestrzeliwanie samolotow spinaczami biurowymi i wyscigi czolgow po 1cm lodzie.
teraz sa zwykli ludzie, ale twardzi, robiacy o wiele wiecej niz przecietny smiertelnik, co czasem czyni z nich prawie nadludzi. i mozna to tez widowiskowo pokazac, tak jak w czesciach z craigiem.
do tego klimat, a'la miami vice, mroczny, trudne wybory, ból, emocje.
oczywiscie mozna sie szybko leci do szczegolow, ale do mnie to zdecydowanie bardziej przemawia.
bonda z craigiem obejrze chetnie kazdego jeszcze wiele razy.
bonda z brosnanem co najwyzej pomylony z kumplami, zeby poszydzic.
karwa właśnie pisałem podobnego posta, ale właśnie to mam na myśli
do tego dla mnie jest mega gra aktorska i klimacik przeciwnika Bonda,Anonymous - Pon 12 Lis, 2012 "Pokłosie"-ktos był??Warto??Bart - Pon 12 Lis, 2012 Micka trzeba by spytać martin.h - Pon 12 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
"Pokłosie"-ktos był??Warto??
Możliwe, że jutro się wybiorę Ale nie wiem czy chcesz znać moje zdanie
A wczoraj obejrzałem sobie "Bękartów wojny" Tarantino i stwierdzam, że nadal śmieszy
bizon - Pon 12 Lis, 2012
martin.h napisał/a:
to byla miszcz scena Anonymous - Pon 12 Lis, 2012 Świat się kończy:
Psy dupami szczekają,
Bond będzie Murzynem,
Emeryt polonistą,
zgadzam się z Martinem Kenet - Pon 12 Lis, 2012 Zacne rymy milordzie zefir - Wto 13 Lis, 2012 lettko rym częstochowski Bart - Wto 13 Lis, 2012
ps. na bądzie byłem - przyzwoite sensacyjne kino, moim zdaniem - warto.Anonymous - Wto 13 Lis, 2012 Tez mi sie "skyfall" podobał-taki nowy bond na miare nowych czasów,uczłowieczył sie i przestał byc papierowo-komiksową postacią,dobrze mu to zrobianjas - Wto 13 Lis, 2012 Obejrzałem niedawno "Szefowie wrogowie". Moim zdaniem dobra komedia. Uśmiałem się.