Ryba - Pon 23 Lip, 2012 Jak się tak upierasz już na te skutery to kup chociaż takiego MADASS'a
Zajebiste są
http://otomoto.pl/sachs-m...a-M3078300.htmlmi - Pon 23 Lip, 2012 Z Madassa taki skuter jak z koziej dupy trąba, tym nie mniej pamiętam kiedy zobaczyłem go na żywca pierwszy raz i bez cienia przesady - przystanąłem z rozdziawionym pyskiem.Barejka - Pon 23 Lip, 2012 przewody w oplocie Bart - Pon 23 Lip, 2012 Madass dobry jess mi - Pon 23 Lip, 2012 ...z wyglądu, bo technicznie niestety szału nie ma: 100kg + 8KM...
Tym nie mniej nie jeździłem, może in motion faktycznie urywa dupę. Może jakaś jazda próbna, hę? Bart - Pon 23 Lip, 2012 u mnie 144kg i 15KM, jest moc Ryba - Pon 23 Lip, 2012 Na stronie producenta jest napisane, ze ma 11 koni i 92 kg masy!
Do tego wygląda nietypowo, i na prawdę zwraca uwagę na ulicy.
Jak będzie jakaś używka za 2k to może wyrwę takiego, i spróbuje coś więcej z niego wykrzesać
E: no i według serwisu skuterowo.pl dziwki lecą na takie SzaloneDupy
mi - Pon 23 Lip, 2012
Ryba napisał/a:
Na stronie producenta jest napisane, ze ma 11 koni i 92 kg masy!
Nie producenta, tylko realna waga - coś takiego jak zeperfs.com, użytkownicy portalu ważą pojazdy sami.
Na sucho im wyszło 209 lbs ~ 92 kg
E: 94.8 kg
Nie umiem liczyć, jestem koniemmi - Pon 23 Lip, 2012 95kg brzmi już nieco przyjemniej, tym nie mniej to i tak dyszkę więcej niż mój ulubiony ostatnio:
...choć on nie wygląda już tak dobrze...
Poza tym przeglądanie stronki Sachsa mnie osłabiło nieco:
http://www.sachsbikes.com.au/express.phpFranek - Czw 16 Sie, 2012 Panowie, możecie polecić jakiś ośrodek szkolenia gdzie w Warszawie można zrobić kat A?
Tak by terminy nie były zbyt odległe Pirania - Czw 16 Sie, 2012 PARAmotoKarQ - Pią 17 Sie, 2012 Ja robię w mobilku, kupiłem kupon z grupona - a ić pan w hui z nimi!Franek - Sob 18 Sie, 2012 Dobra, zapisuje się do Easy Rider Motorcycles School.
Zajęcia 3 razy w tygodniu, więc jeszcze przed zimą powinienem zdążyć.
Anonymous - Śro 22 Sie, 2012 Znajomy ma mi wycenić ile wyjdzie oklejenie TDm w czarny mat albo pomarańczowy