bizon - Pon 25 Mar, 2013 Namysłów jest bardzo przyjemny. W ostatnią sobotę w ramach AA wypiłem Trybunał. Jednak ten piotrkowski browar jest mistrz martin.h - Czw 04 Kwi, 2013 U mnie dalej smak na ciemne, tym razem wyrób ze Lwowa, bardzo polecam
rasta - Czw 04 Kwi, 2013 W kategori Radler nie ma nic lepszego, dla mnie przemistrz, kto nie pił ten pałka
pum - Czw 04 Kwi, 2013 potwierdzam - daje radę.zefir - Czw 04 Kwi, 2013 +1Barejka - Czw 04 Kwi, 2013 rasta, w jakiej sieci sklepow to dostepne? budzik - Czw 04 Kwi, 2013 Corneliusa dostaniesz już w wielu miejscach Qukie - Pią 05 Kwi, 2013 Nawet ja się kiedyś na niego skusiłem i był mega zefir - Pią 05 Kwi, 2013
Barejka napisał/a:
rasta, w jakiej sieci sklepow to dostepne?
obecnie to juz kazdy sklep z alkoholami regionalnymi, np. u mnie pod blokiem Mucha - Pią 05 Kwi, 2013
polecam
browar parówybudzik - Nie 07 Kwi, 2013
rasta napisał/a:
W kategori Radler nie ma nic lepszego, dla mnie przemistrz, kto nie pił ten pałka
Właśnie kończe - ZAJEBISTE ŁukaszS3 - Pią 03 Maj, 2013
budzik napisał/a:
Prosto z kraju Łukaszenki
Jak na pszeniczny browar za 2zł to nie ma nic lepszego
Tak - jest po 2zł w Tesco
I na serio jest dobre
Wczoraj w Tesco byłem i przypomniało mi się o Twojej opinii więc zakupiłem... Faktycznie bardzo dobry browar pszeniczny, ale o ile dobrze pamiętam u nas 3.99. Jednak pomimo to będę kupował po mnie po pierwsze mnie stać a po drugie chyba bardziej mi smakuje niż Paulaner...budzik - Sob 04 Maj, 2013 Normalnie kosztuje 3.99 ale co to jest dla Ciebie martin.h - Sob 04 Maj, 2013 Kolejny mocny zawodnik na rynku, bardzo smaczny