Kurde fajny gokart
Gdyby jeszcze seryjne nie miały tak słabej skrzyni
Mamy cywilnego Abartha 500 zrobionego na 180 km i przy przebiegu 80 tysięcy jeszcze nic się nie dzieje ze skrzynią - jedyną wadą jest brak 6 biegu Bad-i - Śro 15 Maj, 2013 To jeszcze filmik od maxxsportu
w ramki yt trzeba wstawiać link w takiej postaci http://www.youtube.com/watch?v=LkWKBpUengUBad-i - Śro 15 Maj, 2013 Jak otworzyles zeby byl dlugi link?anjas - Śro 15 Maj, 2013 dobrze dajesz Badi, podoba mi sięKenet - Śro 15 Maj, 2013
Bad-i napisał/a:
Jak otworzyles zeby byl dlugi link?
Klikam w ten krótki, który wrzuciłeś i w nowym oknie otwiera mi to:
usuwam to co jest po U czyli "&feature=youtu.be" i mam to co trzeba wstawić w ramki.
Edit:
Nie trzeba nic usuwać nawet, można wklejać cały ten długi link który podałem jako pierwszy.Bad-i - Śro 15 Maj, 2013 Robie to z telefonu to moze dlatego
Bo przerzuca mnie od razu do iphonowego youtubakorek171 - Śro 15 Maj, 2013 Badi naku*wiaj ile się da - progres jest zajebisty, w aucie potencjał i w tobie też - szkoda że wisłę odpuszczasz - zapowiada się godnie
Mega mi się podoba od 4:43, jak jedną reką, trzymając za kierownicę ciśniesz saxo do przodu Vlodarsky - Czw 16 Maj, 2013
korek171 napisał/a:
jak jedną reką, trzymając za kierownicę ciśniesz saxo do przodu
dwoma to już wkłada saxo na lawetę Marek23 - Czw 16 Maj, 2013 Saxo jedzie, sama jazda według mnie też fajna. Ogólnie jest przyszłość 106 - Pią 17 Maj, 2013 sa juz listy na wisle
poniewaz calkiem dobrze poszlo nam w 2 pierwszych rundach i ze znaczna
przewaga prowadzimy w klasie 9rpp... wisle postanowilismy pojechac autem
w A grupowej specyfikacji. powinno byc ciut szybciej Bad-i - Nie 19 Maj, 2013 Prawie jak Mini Hołka