M - Sob 09 Mar, 2013 ps. bardzo podoba mi sie szukanie hakow na mnie z tego co pisalem w przeszlosci zamiast merytorycznej wypowiedzi w temacie - to jest wiesz takie pisowskie grzebanie w brudach, straszna rzecz...Anonymous - Sob 09 Mar, 2013 no i w pizdu cały misterny plan
jak sie konspira sypła to ujawnie jeszcze ze ksywa "rabi" to po prostu skrót od rabinaM - Sob 09 Mar, 2013 kurwa, az przypalilem mace w piecu z przejecia...
caly plan tfu.. goje wzielidzik - Sob 09 Mar, 2013
M napisał/a:
Tak uważam. 75% pkb produkują w polsce mikro i małe firmy. Wystarczy je odciążyć, uwolnić. Uwolnić od urzędników. Dać pracować i zarabiać.
Ja jako mała firma nie odczuwam tego o czym piszesz. Nie czuje się zgnębiony i nikt nie zabrania mi pracować. Do tej pory nie trafiłem na żadne ograniczenia.
Nie wiem co Cię gnębi w branży IT która jest wolna od pozwoleń i licencji.
Zakładanie firmy zajeło godzinę a urzędnik chętnie w tym pomógł.
Wyjdź z piwnicy i się rozejrzyj, jest 100 lepiej niż dziesięć lat temu.M - Sob 09 Mar, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Tak uważam. 75% pkb produkują w polsce mikro i małe firmy. Wystarczy je odciążyć, uwolnić. Uwolnić od urzędników. Dać pracować i zarabiać.
Ja jako mała firma nie odczuwam tego o czym piszesz. Nie czuje się zgnębiony i nikt nie zabrania mi pracować. Do tej pory nie trafiłem na żadne ograniczenia.
Nie wiem co Cię gnębi w branży IT która jest wolna od pozwoleń i licencji.
Zakładanie firmy zajeło godzinę a urzędnik chętnie w tym pomógł.
Wyjdź z piwnicy i się rozejrzyj, jest 100 lepiej niż dziesięć lat temu.
Gratulacje!
Na przyszłość polecam wyjrzeć dalej niż koniec swojego nosa.dzik - Sob 09 Mar, 2013 M, jednak dyskutować z Tobą jest ciężko, jesteś najmłodszym moherem jakiego znam.
Tak naprawdę nie dajesz żadnych konkretów tylko powtarzasz gadanie kaczyńskiego.M - Sob 09 Mar, 2013 Na argumentum ad personam szkoda mi czasu z drugiej strony niespecjalnie mnie to rusza Piotrek. Jedyne miejsce gdzie mozemy rozstrzygnac nasze roznice to niestety urna wyborcza - takze pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego.Młody Papież - Sob 09 Mar, 2013 ja oczekiwałem bardziej:
M napisał/a:
Dziekuje za twoj pouczajacy ton ale raczej malo mnie on obchodzi.
anjas - Sob 09 Mar, 2013 Maćku ale nie chodzi o pranie brudów ani o grzebanie w przeszłości. Piszesz jednak, że jesteś hejterem wszystkich złych rządów ale absolutnie nie przypominam sobie żebyś narzekał np. na rząd za wysokie bezrobocie w czasach Kaczyńskich a teraz narzekasz, mimo, że bezrobocie jest teraz niższe niż w 2005/2006.
Mam zresztą wrażenie, że wtedy właściwie na żadne ruchy rządzących nie narzekałeś, mimo, że powodów było przynajmniej tak dużo jak teraz.
Chodzi mi wyłącznie o pewien obiektywizm. Chook z tym kto na kogo głosuje/głosował.M - Sob 09 Mar, 2013 Andrzeju, 8 lat to bardzo dużo czasu żeby u człowieka wszystko wywróciło się do góry nogami łącznie z poglądami. Kiedyś byłem za gejami i państwem opiekuńczym.
Tylko że co z tego.anjas - Sob 09 Mar, 2013
M napisał/a:
8 lat to bardzo dużo czasu żeby u człowieka wszystko wywróciło się do góry nogami łącznie z poglądami. Kiedyś byłem za gejami i państwem opiekuńczym.
Tylko że co z tego
ok, to nie pozostaje nic innego jak poczekać kolejne 8 lat
P.S. ale rozumiem Cie doskonale, bo ja kiedys głosowałem na KorwinaM - Sob 09 Mar, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
8 lat to bardzo dużo czasu żeby u człowieka wszystko wywróciło się do góry nogami łącznie z poglądami. Kiedyś byłem za gejami i państwem opiekuńczym.
Tylko że co z tego
ok, to nie pozostaje nic innego jak poczekać kolejne 8 lat
P.S. ale rozumiem Cie doskonale, bo ja kiedys głosowałem na Korwina
Liczysz na to że znowu nie będe miał nic przeciwko męskiej miłości?
Co do Korwina - to nie warto na niego głosowac. Facet robi świetną edukację wolnościową wśród młodzieży ale niema żadnego potencjału politycznego.
Nie widzę żadnej partii na najbliższe lata, chyba że wyłoni się coś totalnie wolnościowego to idę jak w dym.Maciusiowy - Nie 10 Mar, 2013 chora akcja