Misiek_lbn - Wto 02 Wrz, 2008 sorry, ale co to jest
wino czy wódka jakaś TomsoN - Wto 02 Wrz, 2008 Kurna 40% rekinie Anonymous - Wto 02 Wrz, 2008 A piliśta kiedyś? pachnie jak.... jak.... wspomnienia z dzieciństwa
PS. Skończyło się... idę po dobitkę w postaci Tyskie Woodstock Edition TomsoN - Wto 02 Wrz, 2008 piccolo? PiTT - Wto 02 Wrz, 2008 można to określić, alkohol o smaku anyżkowym, najlepiej smakuje w połączeniu ze spritem lub innym lemonem
http://wiadomosci.onet.pl...ie_lokalne.html
właśnie przejeżdzałem niedawno przy starówce i masa policji była, myślałem że to jakiś koncert jest i ochraniają
tylko trochę za dużo ich odjeżdzało i przyjeżdzali nowi
odwozli chłopaków po okolicznych komisariatach
swoją drogą straszne dno, nie toleruje niszczenia czyjegoś mienia
nie ważne czy wystawa sklepowa, auto czy rower - zajebałbym takiego jakby mi coś uszkodziłAnonymous - Wto 02 Wrz, 2008
PiTT napisał/a:
najlepiej smakuje w połączeniu ze spritem lub innym lemonem
Prawda, Sprite siedzi tu obok mnie
Fajne macie imprezy tam w stolycy szymlorek - Wto 02 Wrz, 2008
AndreXSi napisał/a:
PiTT napisał/a:
najlepiej smakuje w połączeniu ze spritem lub innym lemonem
Prawda, Sprite siedzi tu obok mnie
Fajne macie imprezy tam w stolycy
Sam motyla noga pijesz a tak niedaleko masz kolegów z HH Gaydek - Śro 03 Wrz, 2008 Kto to tak ładnie pokonał wczoraj Tamkę? Driver czerwonego Civica Type-R, po 22 . Lenny jest na wakacjach, więc kto?TomsoN - Śro 03 Wrz, 2008 Znajdzie się kilka takich w Wwa. Gaydek - Śro 03 Wrz, 2008 Z balkonu z siódmego piętra nie widziałem blach ani naklejek HH, ale pomyślałem sobie, że to może ktoś z HH .
KonradMK - Śro 03 Wrz, 2008
PiTT napisał/a:
można to określić, alkohol o smaku anyżkowym, najlepiej smakuje w połączeniu ze spritem lub innym lemonem
a inteligencja pije to z wodąanjas - Śro 03 Wrz, 2008
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
można to określić, alkohol o smaku anyżkowym, najlepiej smakuje w połączeniu ze spritem lub innym lemonem
a inteligencja pije to z wodą
a rosyjscy turyści w Grecji ze spirytusem. Widziałem na własne oczy, zauważyli, że Ouzo miesza się z czymś przezroczystym, więc rozrabiali ze spirytem. Mieszanie alkoholu z wodą nie mieści się w ich ramach poznawczych.Vlodarsky - Śro 03 Wrz, 2008
KonradMK napisał/a:
a inteligencja pije to z wodą
tak samo robi się z Ricard i Pastis też anyżkowe - pije się to przed jedzeniem i pomaga na apetytKonradMK - Śro 03 Wrz, 2008
Vlodarsky napisał/a:
pije się to przed jedzeniem i pomaga na apetyt
chce się żygać zamiast jeść
żarcik, ja lubię Pastis ale po posiłku, lepiej się trawiAnonymous - Nie 07 Wrz, 2008 fajna wystawa jest wzdłuż Łazienek - polecam ciekawe plakaty