NBL - Pią 05 Lip, 2013 Próbowałem i GT oraz FORZĘ - w domu zagościła na stałe forza - GT idzie z zbyt małym postępem.was79 - Pią 05 Lip, 2013
zefir napisał/a:
dla mnie forza 2 byla mega, 4 rowniez spoko
ale gt5 dla mnie jest lepszy model jazdy zwlaszcza na kierze, a nowe gt academy zajebistosc , pewnie stricte gt6 wskoczy na ps4
Według obietnic GT6 będzie jeszcze na ps3
O ile poprawek co do grafiki rzeczywiście nie ma zbyt wiele
To moim zdaniem, wprowadzenie pracy zawieszenia dało mega pozytywny efekt. Widać to zwłaszcza przy nissanie leaf, gdzie pięknie da się przednią oś dociążać.
Poza tym ogrywam grida 2 - pomimo takiejsobie grafiki grywalność ekstra i szybko pojawia się syndrom "jeszcze jednego wyścigu" pit - Pią 05 Lip, 2013 The last of us rwie suty, taki uncharted + zabijaie zombie , naprawde moc.Qukie - Pią 05 Lip, 2013 nissan z GT5 ma spoiler, który generuje dodatkowy docisk osi tylnej, więc nie może się on bujac tak jak nissan z GT6, który tego spoilera nie ma
ciekawe, czy auta z zawieszeniem mocno obniżonym i utwardzonym tez się tak bedą bujały, bo jak dla mnie to buja go jak kutrem na sztormie zefir - Pią 05 Lip, 2013 Wojtku wiem ze bedzie na ps3 choc dla mnie to jest gt 5,5
tak jak kolejne wersje forzy, jaj nie urywaja tylko poprawiaja detale.
grid 2 czeka w kolejce
w tym roku krucho z graniem
aleeeee wkoncu bedzie troche czasu.
polecam Catherine - tylko japonczycy mogli wymyslic zajebista gre logiczna ze zryta manga
Tomb Raider miszcz!! zajebioza, genialna gra
zaczalem przedwczoraj Hitmana , mega jak narazie
jeszcze mam 6 gier z ps+ do ogrania rasta - Pią 05 Lip, 2013 Fimy prezentujące Forze 5 na Xbox One jek dla mnie niszczą system dEF - Pią 05 Lip, 2013 W sensie, że Forza 5 na HPku udającym Xbox One? zefir - Pią 05 Lip, 2013
dEF napisał/a:
W sensie, że Forza 5 na HPku udającym Xbox One?
rasta - Pią 05 Lip, 2013
dEF napisał/a:
W sensie, że Forza 5 na HPku udającym Xbox One?
Xbox ma architekturę PC'ta wiec jeden kij.pum - Pią 05 Lip, 2013 może i forza wspaniała tyle że czym tam grać jak do xboxa nie pasują standardowe kierownice anjas - Pią 05 Lip, 2013 sam się zdziwiłem ale ten wolant xboxowy daje radęPiTT - Pią 05 Lip, 2013
anjas napisał/a:
sam się zdziwiłem ale ten wolant xboxowy daje radę
ano daje
wszystko mistrz, ale mam nadzieję że w nowej forzie poprawią nieco "realizm" jazdy
jedyne co mi tu przeszkadza to to że nawet na slicku nie czuć jak opona klei i w zasadzie fury strasznie pływają... w gt jednak lepiej czuć styk auta z nawierzchnią... tyle tylko że sam model jazdy wg mnie jest do dupy, do tego efekty dzwiękowe mizernewas79 - Śro 10 Lip, 2013 Oj będzie się działo:
rasta - Śro 10 Lip, 2013 Srogo zefir - Śro 10 Lip, 2013 chyba sie bede przepraszal z GTA, bo czworka wogole mi nie podeszla a to jest mega