Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Jakarti - Śro 27 Sie, 2014 M,
kontynuuje tylko wątek więc..
czyli żyłeś ponad stan bo BMW trzeba mieć !! M - Śro 27 Sie, 2014 Żeby to było takie prosteJakarti - Śro 27 Sie, 2014 wiem
życie chuj.PiTT - Śro 27 Sie, 2014 kiedy swap na v8? M - Śro 27 Sie, 2014 Strasznie mi po głowie chodzi swap od e60 czegoś z małym przebiegiem i mocniejszego, ze skrzynią 6 tylko zupełnie nie ogarniam tematu gdzie co i jak - budżet by był nawet na to Kamill - Śro 27 Sie, 2014 M - Śro 27 Sie, 2014 PiTT - Śro 27 Sie, 2014 M
jest ten gosc u ktorego prawie to zrobilem
rozmawiaem z nim na temat 4.4 i wtedy wiecej dłubania, albo 3.0i i tu p&p
http://www.puz.com.pl/13,2,SWAP.htmlM - Śro 27 Sie, 2014 Muszę zadzwonić i pogadać, tak naprawdę to skrzynia 6 mi się marzy najbardziej, no ale wiadomo że 250koni też by fajnie było mieć.Jakarti - Śro 27 Sie, 2014 jest sens w tak starym aucie robic swapa?
ja tego nie widzę
( najwieksza moja modyfikacja to filtr powietrza ITG i spojler )Kamill - Śro 27 Sie, 2014 W tej budzie nie ma najmniejszego No chyba że jest to jakaś mega perełka która nigdy nie miała blacharki i jest 0 rdzy, to wtedy dalej nie ma sensu, ale przynajmniej można zrozumieć.Walle - Śro 27 Sie, 2014
M napisał/a:
Muszę zadzwonić i pogadać, tak naprawdę to skrzynia 6 mi się marzy najbardziej, no ale wiadomo że 250koni też by fajnie było mieć.
Mój kumpel mechanik robi takie rzeczy. Dam Ci namiar jeśli chcesz.
W najbliższym czasie będą wkładać silnik z M3 E92 (420KM) do E36.
Ogarnia.M - Śro 27 Sie, 2014 Walle dzięki - podpytam
Kamill
Ogólnie to życie nie ma sensu M - Śro 27 Sie, 2014
Jakarti napisał/a:
jest sens w tak starym aucie robic swapa?
ja tego nie widzę
( najwieksza moja modyfikacja to filtr powietrza ITG i spojler )
Tak jak pisałem, mi najbardziej zależy na skrzyni 6, reszta mnie nie ciśnie.Kamill - Śro 27 Sie, 2014 Kup auto w automacie, problem obrotów na autostradzie zniknie. Będziesz miał powiedzmy 3k obr przy 160km/h Jeszcze są czasami jakieś nadbiegi, które potrafią zbić kilkaset obr w dół przy jednostajnej jeździe.
Albo dłuższy dyfer, koszt niewielki, a obroty zbije momentalnie.