M - Pią 06 Cze, 2014 Nie będę walczył z twoją opinią Kamilu, zwyczajnie się z nią nie zgadzam.
Wracając do meritum, rozumiem że w obu wypowiedziach nie widzisz żadnej sprzeczności?kamil - Pią 06 Cze, 2014 no Maćku, wiadomo, ze subiektywne odczucia dziennikarza zawsze znajdą ujście w jego publikacjach. Rzadko się zdarza 100% obiektywny dziennikarz M - Pią 06 Cze, 2014
kamil napisał/a:
no Maćku, wiadomo, ze subiektywne odczucia dziennikarza zawsze znajdą ujście w jego publikacjach. Rzadko się zdarza 100% obiektywny dziennikarz
Kurcze, ale tutaj jest tragedia, pomijam inne media które są totalnie po prawej czy po lewej stronie - tutaj to jest kuriozum.
Wielowieyska, Wołek, Lis, Żakowski, Paradowska - to jest taki mój dream team.
Np rano w tokfm jest jakiś neutralny temat, lub coś o rządzie. Po jednym zdaniu zawyczaj zaczyna się napierdalanka na pis. Czuję się jak w prlu jak tego słucham.Janusz - Pią 06 Cze, 2014
kamil napisał/a:
Rzadko się zdarza 100% obiektywny dziennikarz
Nikt nie jest obiektywny...M - Pią 06 Cze, 2014 Akurat prywatne zdanie dziennikarza nikogo nie obchodzi, ten zawod polega na dostarczaniu prawdziwych informacji a nie wlasnych opinii.kamil - Pią 06 Cze, 2014 bzdura. Widzisz różnice pomiędzy publicystyką, felietonami, raportami, reportażem, a notkami informacyjnymi (newsami) ?M - Pią 06 Cze, 2014 Widzę, ale jest różnica między dziennikarskim dociekaniem prawdy i faktów a prokurowaniem tychże, wpychając je interlokutorowi prosto w gardło, tudzież zakrzykując go.kamil - Pią 06 Cze, 2014 M , a co robi niezalezna.pl, TV Republika ? Jak widzisz z każdej strony media są stronnicze, ciężko o 100% obiektywizm.M - Pią 06 Cze, 2014 Dlatego ja biorę informacje z twittera z pierwszej ręki kamil - Pią 06 Cze, 2014 M - Pią 06 Cze, 2014 was79 - Pią 06 Cze, 2014
M napisał/a:
Dlatego ja biorę informacje z twittera z pierwszej ręki