KonradMK - Nie 07 Wrz, 2008 cień Marcela ładnie się zgrał z plakatem, motyw jak z filmu szpiegowskiego Vlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 Jeździłem wczoraj fajnym autem Mick - Pon 08 Wrz, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Jeździłem wczoraj fajnym autem
jak jeszcze powiesz, że z kierowcą to....
...do Ikarusa sie przesiadłeś?
Vlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 Mini Cooper S hyhyhyhyhhy czarny z białym dachemMick - Pon 08 Wrz, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Mini Cooper S hyhyhyhyhhy czarny z białym dachem
emotions?Vlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 oj tak... emocje... ehhhhhhhh fajny tylko jakoś przyspieszenia nie czuć ale fajnie skręca. Pobujałem go po wsi trochę.rasta - Czw 11 Wrz, 2008 Ponoć na forum pojawił się nowy Mors CHRZANEK - Czw 11 Wrz, 2008
rasta napisał/a:
Ponoć na forum pojawił się nowy Mors
Raczej foczka...
Jak będą małe to poproszę o parkę rasta - Czw 11 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Raczej foczka...
No niby racja ale jak się dmuchnie to będzie Mors
Penie co poniektórzy się posrają jak się dowiedzą kto jest tym zdrajcą francuskiej [tfu] marki Anonymous - Czw 11 Wrz, 2008
rasta napisał/a:
Penie co poniektórzy się posrają jak się dowiedzą kto jest tym zdrajcą francuskiej [tfu] marki
nie nie Franca też zostaje i bedzie czas zeby ja na spokojnie robic
Barto/CHRZANEK/Mick - dziiiiieeeeeeekkkkkuuuujjeeeeee - wiecie za co rasta - Czw 11 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
nie Franca też zostaje i bedzie czas zeby ja na spokojnie robic
Foką się pobujasz i odrazu zapomnisz o francy CHRZANEK - Czw 11 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Barto/CHRZANEK/Mick - dziiiiieeeeeeekkkkkuuuujjeeeeee - wiecie za co
My też cie kochamy Anonymous - Czw 11 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
My też cie kochamy
jutro ogarne zdjecia, a tymczasem ideeeee spać saxorulez - Pią 12 Wrz, 2008 fajnei sobie popisaliście a tym czasem Marcel dawaj foty!Mick - Pią 12 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
no widzisz Marcel... czasami trzeba Cie palnąć w główkę, żebyś zaczął logicznie myśleć, a dość szybko są tego efekty