M - Śro 10 Lip, 2013 RewelacjapP - Śro 10 Lip, 2013 kurcze nie wiem kiedy ale jakoś muszę wygospodarować czas na tą gierce
czas odkurzyć pleya po roku nieużywania Jakarti - Śro 10 Lip, 2013 hehe w nocy jest czas
mnie IV pasowała, widze, ze i V wjedzie Anonymous - Śro 10 Lip, 2013 Wczoraj widzac trailer+gameplay bylem pod tak wielkim wrazeniem ze az zapomnialem tu tego wrzucic
Zapowiada sie gra tysiaclecia!iQ - Śro 10 Lip, 2013 Na angielskim amazonie chyba najtaniej ja mozna zamowic, chyba bedzie trzeba bo dobrze sie zapowiada Jakarti - Śro 10 Lip, 2013 ja jakis czas temu kupowałem fife13 na pl allegro i gra byla nastepnego dnia.
pudelko zamkniete, mozna grac w sieci. sa wszystkie kody. cena 50% tego co w empiku. nie potrzebuje taniej
wicej mnie nie interesuje.pP - Śro 10 Lip, 2013 ale rok po premierze was79 - Śro 10 Lip, 2013 i na taboreta!!!!!!11111Jakarti - Śro 10 Lip, 2013
pP napisał/a:
ale rok po premierze
wczesniej nie potrzebowałem pP - Śro 10 Lip, 2013 no to nie dość, że zadowolony to jeszcze zarobił 100plnów, szczęśliwy człowiek Jakarti - Śro 10 Lip, 2013 zawsze mozemy zrobic jakis zakup grupowy
pamietam jak nie bylo mnie stac na oryginały i kupowało sie na stadionie wszystko ...
i najbardziej mi brakowało tych instrukcji i ksiazeczek
dzisiaj pierwsze co robie to je wyjmuje i czytam. yebac grę PiTT - Śro 10 Lip, 2013
Jakarti napisał/a:
zawsze mozemy zrobic jakis zakup grupowy
grupowo to Ty na dzifki chodzisz Jakarti - Śro 10 Lip, 2013
PiTT napisał/a:
grupowo to Ty na dzifki chodzisz
na szczescie zawsze przed Tobą PiTT - Śro 10 Lip, 2013
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
grupowo to Ty na dzifki chodzisz
na szczescie zawsze przed Tobą
po mnie to już nie ma zabawy... siema - Śro 10 Lip, 2013 Wiecie Panowie, że ten wątek leci na publicznym i Wasz szef go subskrybuje?