Chloru - Pon 15 Cze, 2015 Fakt ale nie ma amoleda i tego beaming service Jak znajdziesz cos co skutecznie jest w stanie robić za portfel z kartami to chętnie zobaczę jak to działa.
Cartoon sęk w tym, że tutaj praktycznie wszystko działa. Samsung ma jakiś patent z wysyłaniem tego kodu kreskowe go dioda ir. Jedna z niewielu opcji w smartfonie która nie jest kopią tego co robisz na laptopie. W ten sposób Samsung przekonał mnie do zakupu 6 z kolei telefonu. Jestę fanboję PiTT - Śro 17 Cze, 2015 jesli ktos ma ochote to chetnie sprzedam mu mojego samsugna s5
za androida juz dziekuje, jaki jest sens posiadania takiego telefonu jak i tak wszystko szybciej i sprawniej robie na prywatnym ajfonie...
zanim wrzuce ogloszenie, daje tu znac, cena 1300, gwarancja, kupiony w media, czarny, caly komplet, stan igiełka Anonymous - Śro 17 Cze, 2015 Sie własnie zastanawiam nad zmianą telefonu,naprawde jest taka róznica w szybkości/stabilności miedzy ajfonem i androidem?PiTT - Śro 17 Cze, 2015 opowiem Ci jak sie spotkamy, tu nie ma sensu zefir - Śro 17 Cze, 2015 kurde ja jestem mega zadowolony z Note4 podobnie jak bylem mega zadowolony z Z1 Sony. Zero spowolnień, działa szybko, dodatkowo rysik w Note4 to jest debeściak dla do mnie pracy.PiTT - Śro 17 Cze, 2015 moze jakbym mial tylko 1 tel. to tez bylbym zadowolony niestety z przyzwyczajenia biore ten drugi i nie mam ochoty nic robic na samsungu
do tego jasnosc ekranu w ostrym sloncu... mimo ustawien na maxa i takich rewelacyjnych opinii o ekranach samsunga, gowno widac...Jakarti - Śro 17 Cze, 2015
PiTT napisał/a:
gowno widac...
zmień tapetę? PiTT - Śro 17 Cze, 2015 dzieki... wuju! Kenet - Śro 17 Cze, 2015 Pitt ma rację, ja mu wierzę!
BTW czwartek piątek jestem we Wrocławiu Jakarti - Śro 17 Cze, 2015
Kenet napisał/a:
BTW czwartek piątek jestem we Wrocławiu
oooo
dwa szczuplaki na motórze
szykuje sie ostry spot!! Kenet - Śro 17 Cze, 2015 Octavio jadę PiTT - Śro 17 Cze, 2015
Kenet napisał/a:
Octavio jadę
a co jest jakis zlot skody?
daj znaka to moze sie ustawimy na jakies palenie laczka pod lidlemChloru - Śro 17 Cze, 2015
zefir napisał/a:
kurde ja jestem mega zadowolony z Note4 podobnie jak bylem mega zadowolony z Z1 Sony. Zero spowolnień, działa szybko, dodatkowo rysik w Note4 to jest debeściak dla do mnie pracy.
+1 w dodatku po tygodniu wcale nie wydaje się taki wielki (no chyba, że się dokupi jakieś pancerne etui). Ekran wydaje się być dużo jaśniejszy niż w GS4 - jadę na auto +3 i w samochodzie przy zachodzącym słońcu i okularach wszystko widać. Miszcz! PGmaster - Śro 17 Cze, 2015
PiTT napisał/a:
Kenet napisał/a:
Octavio jadę
a co jest jakis zlot skody?
daj znaka to moze sie ustawimy na jakies palenie laczka pod lidlem
Tysz jestem w piatek we wroclawiu... Ciekawe czy w tej samej sprawie was79 - Śro 17 Cze, 2015 A ja w piatek mam słuźbową popijawę, chyba nie w tej sprawie