Niezłe foto.
Ale maja przekichane Michał - Wto 16 Wrz, 2008 ehhh
szokfydi - Wto 16 Wrz, 2008 robi wrażenie...Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008 WOWO fantastyczne zdjecia .... szkoda, ze ukazuja krzywde, ale daja do myslenia ...rasta - Wto 16 Wrz, 2008 Niesamowite - kapitalne zdjęcia!Gaydek - Śro 17 Wrz, 2008 Sorry za jakość, ale to stare nagranie.
Dostałem to dziś od Marcusa. Nie wiem, gdzie on to znalazł.
Zobaczcie, to mały Profesor Chrzanek. Już wtedy driftował FWD z dużymi prędkościami.
strick - Śro 17 Wrz, 2008 No genialny drifciarz od lat młodzieńczych Bartli - Śro 17 Wrz, 2008 Pojeździłem sobie wczoraj MiTo w najmocniejszej wersji.
No i jest na prawdę gites autko. Jak na coś co powstało na bazie zwykłego Punto to super hula po zakrętach wasq - Śro 17 Wrz, 2008
Polska rzeczywistosc niestety na stolkach andal siedza "starzy" panowie niby mialobyc lepiej inaczej ale nadal jest z nimi ciezko (ps nie rzuam slow na wiatr tylko mowie z mojego doswiadczenia) caly czas tylko kombinuja jak tu nahapac sie czyjms kosztem na maxa Janusz - Śro 17 Wrz, 2008
Polska rzeczywistosc niestety na stolkach andal siedza "starzy" panowie niby mialobyc lepiej inaczej ale nadal jest z nimi ciezko (ps nie rzuam slow na wiatr tylko mowie z mojego doswiadczenia) caly czas tylko kombinuja jak tu nahapac sie czyjms kosztem na maxa
Tak zdaje sobie z tego sprawę, to było już poruszone wiele razy an tym forum, link wkleiłem żeby pokazać ze nie tylko hh.org widzi ten wielki przekręt ale i reszta zainteresowanych...... niestety i tak nie możemy nic zrobić.... niby jak to obalić?? jak strajkować??Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008 bartli foto plis albo siatafakaBartli - Śro 17 Wrz, 2008 Foto nie mam, bo autkiem się przejechałem przy okazji pokazu 8C w Warszawie Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008 jak nie zrobiles foto 8C to wynos sie nie chce cie znacBartli - Śro 17 Wrz, 2008 8C można oglądać jeszcze jutro w salonie Dukiewiczów na Jublireskiej w godzinach 11-18
Warto się wybrać obejrzeć, bo motyla noga nogi mi się ugięły jak to zobaczyłem na oczy...
Po 18 będzie zamknięta prezentacja MiTo i wtedy pewnie też będą jazdy próbne.Anonymous - Czw 18 Wrz, 2008
Polska rzeczywistosc niestety na stolkach andal siedza "starzy" panowie niby mialobyc lepiej inaczej ale nadal jest z nimi ciezko (ps nie rzuam slow na wiatr tylko mowie z mojego doswiadczenia) caly czas tylko kombinuja jak tu nahapac sie czyjms kosztem na maxa
Tak zdaje sobie z tego sprawę, to było już poruszone wiele razy an tym forum, link wkleiłem żeby pokazać ze nie tylko hh.org widzi ten wielki przekręt ale i reszta zainteresowanych...... niestety i tak nie możemy nic zrobić.... niby jak to obalić?? jak strajkować??