anjas - Śro 28 Sie, 2013 W Diablo II poginałem jak głupi. Ale III jakoś mi nie podeszło. Pograłem chwilę i nie wróciłem... Może trzeba zrobić kolejne podejście.
Teraz czekam bardziej na GTA V i Forze 5 na Xbox One.Anonymous - Śro 28 Sie, 2013
anjas napisał/a:
Teraz czekam bardziej na GTA V
jak sobie pomyślę, że kupie GTA V i Diablo III to już mogę nowej pracy szukać bo na 99% z tej mnie wywalą za "niewywiązywanie się z obowiązków" Bonczek - Śro 28 Sie, 2013
anjas napisał/a:
Teraz czekam bardziej na GTA V i Forze 5 na Xbox One.
Taaaak, to będzie niezły zestaw do przyspieszania upływu czasu dookoła kiedy w ogóle mają się pojawić? O nowym Batku nic nie słychać?
W Diablo II poginałem jak głupi. Ale III jakoś mi nie podeszło. Pograłem chwilę i nie wróciłem...
Ja podobnie. Ale nie mam ochoty nawet na powrót.zefir - Czw 29 Sie, 2013 NBL - Nie 01 Wrz, 2013 Ukończyłem właśnie Splinter cell blacklist i śmiało mogę polecić jak dla mnie wiele lepsza niż w recenzjach na niektórych portalach może temu iz jestem fanem serii. ALe to pierwsza część po CT która mi przypadła do gustu Tryb SvM również także polecam
Odnośnie GTA w końcu Xklocek się trochę rozruszaAnonymous - Pon 02 Wrz, 2013 Sama prawda:
Bonczek - Pon 02 Wrz, 2013 NBL - Pon 02 Wrz, 2013 dokładnie, tyle że chyba większość szkołę ma za sobą tylko co zrobić z pracą? was79 - Pią 06 Wrz, 2013 Jak ktoś lubi klimat rodem z mega drive albo nintendo, to polecam odnowioną wersję Castle of Illusion starring MM (jest w PSstore). Rewelacyjna platformówka z cymes grafiką
Jakarti - Pią 06 Wrz, 2013 Was gra a dzieciaki siedzą obok i maja "bajkę" was79 - Pią 06 Wrz, 2013 2w1 rasta - Pią 06 Wrz, 2013 W grube gry grasz bob.dsk - Pią 06 Wrz, 2013
AleX napisał/a:
anjas napisał/a:
Teraz czekam bardziej na GTA V
jak sobie pomyślę, że kupie GTA V i Diablo III to już mogę nowej pracy szukać bo na 99% z tej mnie wywalą za "niewywiązywanie się z obowiązków"