To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

anjas - Pią 11 Lip, 2014

Nie przypominam sobie. Moją nikt nie płacił. Ale może napisz o którą sytuację konkretnie chodzi?

Ale wracając do Korwina to niestety nie wygląda to dobrze. Raczej wolałbym, żeby taki człowiek nie rządził Polską.

PiTT - Pią 11 Lip, 2014

dla tych ktorzy chca cos zrobic a nie tylko pisac ;)
https://www.facebook.com/...2161336?fref=nf

ja od siebie dorzucilem i zachęcam innych ;)

M - Pią 11 Lip, 2014

Jakarti napisał/a:
ze to radykał a te na dluzsza mete nigdy sie nie sprawdzaly.

Np Margaret Thatcher

Jakarti - Pią 11 Lip, 2014

anjas napisał/a:
Nie przypominam sobie. Moją nikt nie płacił. Ale może napisz o którą sytuację konkretnie chodzi?

Mackowi chodzi pewnie o kolacje Sikorskiego w "Sowa i przyjaciele"

M napisał/a:
Np Margaret Thatcher

no koorwa
ja Cie tu wspieram przed Anjasem, narazam sie krolowi Arinnerze a Ty mi z taczer wyjezdzasz.
wyobrazasz ja sobie, mowiaca ze kobiety zawsze sie gwalci itp?

Daleko Korwinowi do niej.

anjas - Pią 11 Lip, 2014

Jakarti napisał/a:
Mackowi chodzi pewnie o kolacje Sikorskiego w "Sowa i przyjaciele"

no właśnie się zastanawiam

was79 - Pią 11 Lip, 2014

Niech leje po mordach kolejnych, lista jest długa: tusk, belka, nowak, pół pisu, eh rozmarzylem sie :D
M - Pią 11 Lip, 2014

Nic już nie piszę, nie chce robić gównoburzy na forum wśród kolegów - troche późno na taką mądrość ale lepiej późno niż wcale.

miekka faja
Maciek uciek jak Boni - nie oddał :rotfl: :rotfl: :rotfl:

anjas - Pią 11 Lip, 2014

i sekundantów też nie wysłał :D
M - Pią 11 Lip, 2014

:)

twardy jak skała :D
nic.
nic się nie da sprowokować :D

Janusz - Pią 11 Lip, 2014

jebnoł to jebnoł.... na wuj drązyć temat...
bizon - Pią 11 Lip, 2014

PiTT napisał/a:
dla tych ktorzy chca cos zrobic a nie tylko pisac ;)
https://www.facebook.com/...2161336?fref=nf

ja od siebie dorzucilem i zachęcam innych ;)

dzięki, dorzuciłem :)

zajcev_28 - Pią 11 Lip, 2014

anjas napisał/a:
Spoliczkował w saloniku, żeby nie narażać na publiczny wstyd a następnie napisał o tym na facebooku. Żelazna konsekwencja.

Hmm z tego co wiem i nawet obserwowałem, pierwszy informację zamieścił Boni... Korwin chyba po prostu odpowiedział...

swoją drogą już dawno Korwin to obiecywał, pewnie gdyby tego nie zrobił, zaraz by było że rzuca słowa na wiatr...
gdyby ktoś nie pamiętał o co poszło tak w ogóle:

Cytat:
Zaczęło się od tego, że powiedział on swego czasu, że Michał Boni był agentem UB. Na to M. Boni powiedział, że to nieprawda i zwymyślał pana Janusza jak burą sukę. Jednak po jakimś czasie sam przyznał się, że był tym agentem i nie przeprosił pana Janusza za owo Zwymyślanie.

Ale spoko, rozumiem wszystko, Korwin zły, ale jak ktoś raz mówi, że spotkania w Sowie były prywatne i nie można odbierać ich poważnie, stąd język tam użyty, a jakiś czas później jednak okazuję się, że były to spotkania służbowe za które zapłacili podatnicy to jest ok... a media zajmują się tym jacy to politycy są wulgarni, zamiast skupić się na tym o czym tak na prawdę mówili.. jak popatrzymy na to tak z boku i porównamy do Korwina, to fakt jest on okropny i przynosi wstyd ... nie to co "elita" :) Dobrze, że za ekipę rządzącą nie musimy się wstydzić :)