M - Pią 06 Wrz, 2013 Chcę kupić znowu konsolę ale pod kątem dzieciaków
Lepiej xbox czy ps?was79 - Pią 06 Wrz, 2013 Trochę jak wybór pomiędzy mięta a malinową.
Pooglądaj gry pod kątem dzieciarni i tyle.
Na jesieni ps3 i xbox będą miały dobre ceny, bo wchodzi next gen
rasta napisał/a:
W grube gry grasz
Rewelacja, jako forma odstresowania a gram we wszystko co wpadnie w łapy, od ponad 20 latNBL - Pią 06 Wrz, 2013 M, jeśli patrzeć pod kątem większej rozrywki to raczej X i Kinect, daje dużo
frajdy,
miałem obie konsole i pozostałem przy Xie bo jakoś ten move w ps3 mnie nie przekonał.
Siostrzenica jeszcze trochę też zacznie ogarniać jakieś gierce to się u wuja chociaż trochę rozerwie
Wystarczy pooglądać trochę filmów na YT , według mnie kinect jest nie do zastąpienia na tą chwile. No i jakoś tak Xbox wydaje mnie się "przyjaźniejszy"Bonczek - Pią 06 Wrz, 2013 M, jeżeli chcesz X`a 360tkę to Ci mogę moją pogonić bo ja będę chciał wejść na pewno w One`a Jakarti - Pią 06 Wrz, 2013 one to ta nowa konsola, tak?Bonczek - Pią 06 Wrz, 2013 Si Jakarti - Pią 06 Wrz, 2013 stare gry beda na tym dzialac?Bonczek - Pią 06 Wrz, 2013 Jeszcze się zastanawiam.Michał - Pią 06 Wrz, 2013 MoRToN - Pon 09 Wrz, 2013 Jak by co to tez chętnie x`a pogonie. Przez dwa lata uruchomiłem to ze 3 razy.anjas - Czw 12 Wrz, 2013 Pyknął bym już w GTA V, a tu trzeba do wtorku czekać
Zamówiłem już gierkę w Empik.com, chyba całkiem dobra cena, bo 199 zeta. Na alledrogo widziałem drożej.pum - Czw 12 Wrz, 2013 odpaliłem tego tomb raidera i w sumie mnie zatkało
spoko giera, chociaż z moimi umiejętnościami obsługi pada wycelowanie z łuku jest praktycznie niemożliwe was79 - Czw 12 Wrz, 2013
anjas napisał/a:
Pyknął bym już w GTA V, a tu trzeba do wtorku czekać
Zamówiłem już gierkę w Empik.com, chyba całkiem dobra cena, bo 199 zeta. Na alledrogo widziałem drożej.
Ciekawe czy empik ogarnie we wtorek, po plotki chodzą, że nie ma bata. Wszystko przez to, że preordery chodziły po 219/229 i ludzie zrezygnowali i rzucili się na empik.
Ja mam predorder w muve.pl i na stronie obiecali, ze w paczkomatach będzie 16 a odbiór mozliwy o 00.01 17-tego anjas - Czw 12 Wrz, 2013 hooy, najwyzej poczekam do srodyJakarti - Czw 12 Wrz, 2013 a ja chyba sobie z buta pojde do skepu i kupie
gta IV fgralo sie tak dobrze, ze az boje sie tego co sie stanie.. ostatnio troche mecze fife i przestalem juz spac czuje sie jakbym mial 10 lat znowu i slyszal od mamy: wylacz to! ile mozna! tylko ze teraz to nie mama mowi tylko moja Asia ale GTA jej sie podoba wiec trzeba szybko ogarnac i bedzie wspolne granie