To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Kamill - Czw 25 Cze, 2015

Ja bym dał mniejsze kółko na kompresorze.
Chloru - Czw 25 Cze, 2015

kamil, prawie. Pierwszą im wymienili chyba w ramach gwarancji a drugą sprzedali za pół ceny czy jakoś tak.
Kamill - Czw 25 Cze, 2015

Samsunga mam piekarnik i mikrofale. Ta sama linia jesdno zabudowane nad drugim. Zegarek w mikrofali po 2msc pozni sie o 1min w stosunku do piekarnika :D Po roku jest juz 6min :wall:
PiTT - Czw 25 Cze, 2015

Kamill napisał/a:
Samsunga mam piekarnik i mikrofale. Ta sama linia jesdno zabudowane nad drugim. Zegarek w mikrofali po 2msc pozni sie o 1min w stosunku do piekarnika :D Po roku jest juz 6min :wall:

niestety tez mam takie combo... wyswietlacz zeswirowal i nie widac czasami ani temp. ani godziny... super sprzety te samsungi :rotfl:

Anonymous - Czw 25 Cze, 2015

mam lodówke polar,na oko 30 letnie.DZIAŁA ;D
Kenet - Czw 25 Cze, 2015

Proste - trzeba czekać aż Apple zacznie robić lodówki!
Anonymous - Pią 26 Cze, 2015

najtanszy model w cenie 17900
kamil - Pią 26 Cze, 2015

ja mam Candy pralkę wyprodukowaną w Rosji. Raz Pan przyszedł i wymienił moduł sterujący. Teraz drugi rok chodzi jak szalona. Approved by Putin
siema - Pią 26 Cze, 2015

A ja z czystym sercem (i nie tylko) mogę polecić spłuczkę z Koła- nigdy się nie zacina, zużywa mało wody, ogólnie rewelacja jak za tę cenę. O serwisie trudno mi się wypowiedzieć, ale jestem przekonany że w związku z tym, że wiadomo jak ważny jest to sprzęt w każdym domu, to producent podchodzi do tego priorytetowo.
Kamill - Pią 26 Cze, 2015

siema napisał/a:
A ja z czystym sercem (i nie tylko) mogę polecić spłuczkę z Koła- nigdy się nie zacina, zużywa mało wody, ogólnie rewelacja jak za tę cenę. O serwisie trudno mi się wypowiedzieć, ale jestem przekonany że w związku z tym, że wiadomo jak ważny jest to sprzęt w każdym domu, to producent podchodzi do tego priorytetowo.

Nie kupujcie sedesu roca GAP, całe kolana mokre, hujowo wyprofilowana :wall:

kamil - Pią 26 Cze, 2015

Ja mam koło bez rantowe - duża oszczedność na domestosie. tzw. antibakteryjne
MoRToN - Pią 26 Cze, 2015

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

niestety tez mam takie combo... wyswietlacz zeswirowal i nie widac czasami ani temp. ani godziny... super sprzety te samsungi :rotfl:

A chuy tezdam od sibie !

U mnie po 1,5 roku wszystko z samsungiem ok :D

Michał - Pią 26 Cze, 2015

Cytat:
roca GAP

:rotfl:
teraz 3/4 osóbu które urządzało mieszkania ma te sracze :D ja też , ale na kolana sobie nie leje ;)
Bączek przy siakaniu siada na kible wiec chyba ten problem też go nie dotyczy xD ;D

Rasputin - Pią 26 Cze, 2015

Kierwa dajcie spokój, pierdolenia o muszlach klozetowych w dziel ICE to nawet na hotheczu sie nie spodziewałem. Swoją droga jak przystało na hh wszyscy eksperci AGD/RTV/wykończeniówka :rotfl:

siema - Pią 26 Cze, 2015

Cytat:
Kierwa dajcie spokój, pierdolenia o muszlach klozetowych w dziel ICE to nawet na hotheczu sie nie spodziewałem. Swoją droga jak przystało na hh wszyscy eksperci AGD/RTV/wykończeniówka :rotfl:

Jesteśmy ludźmi renesansu! Gdyby Da Vinci jeszcze żył wpadałby na Hohathach poszerzać horyzonty!

Generalnie, to jesteś:

A tak na serio to Pitt zaczął :wall: