To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

siema - Czw 28 Sie, 2014

Nawiązuję do innego wątku ;)
M - Czw 28 Sie, 2014

Przepraszam, ale debugger mi stygnie :rotfl:
PiTT - Nie 31 Sie, 2014

Marek23 napisał/a:
Pitt, Ty mnie jedyny rozumiesz :*

Marek
a czemu nie chcesz kupic RSa ktory jest fizycznie dostepny w salonie?
sporo jest juz ogloszen z nowkami
mozna sobie wybrac silnik, skrzynie i kolor :)

Kamill - Nie 31 Sie, 2014

PiTT napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Pitt, Ty mnie jedyny rozumiesz :*

Marek
a czemu nie chcesz kupic RSa ktory jest fizycznie dostepny w salonie?
sporo jest juz ogloszen z nowkami
mozna sobie wybrac silnik, skrzynie i kolor :)

To ma być nietuzinkowy wóz na zamówienie.

PiTT - Nie 31 Sie, 2014

rozumiem zart, ale powaznie pytam :)
sporo ludzi pewnie zrezygnowalo z zamowienia jak przyszly wakacje a fury nadal od grudnia nie ma... brawo dla skody
ale jak juz pojawiaja sie fury na placach to moze warto po prostu brac
roznice w zasadzie moga byc w kwestii skrzyni i silnika bo takie pierdoly jak radio czy pakiet "czarny" to juz mozna przymknac oko
no chyba ze Markowi juz sie nie podoba rs...

Marek23 - Nie 31 Sie, 2014

podoba,tylko ze mam baaardxo dobry rabat wiec czekam. Za to co ja daje nie kupisz rsa na allegro a wyposazenie mam grube. choc na tym forum to pewno bieda :rotfl: jest
PiTT - Nie 31 Sie, 2014

no to jasna sprawa
wlasnie dzisiaj byla chyba powtorka zakupu kontrolowanego
szeregowy żołnierz szukal fury do 40k
propozycje sensowne, laguna, mondeo i uwaga bmw 5 e60 520i, po sprawdzeniu okazal sie mega szrotem, ale na koniec typ i tak go wybral o_O
perelka na koniec, podstawili 10 letnie bmw 7 v8... (chyba 745i) fajna fura bo stan godny, ale kuzwa... chyba slaby pomysl w jego przypadku
zreszta co za roznica skoro wybral rozpizdzone bmw a potem bedzie plakal jakie gowno z tego bmw, non stop sie sypie i kosztuje fortune :rotfl:
cebulowy order powinni dawac do takiego zakupu :]

a mi znowu zaczyna sie podobac v70 :)
po 2011r. w benie i r designie
http://otomoto.pl/volvo-v...-C34252689.html

Pisałem jakiś czas temu ze civ 2.2 sporo pali.
Zacząłem jeździć zgodnie ze wskazówkami ekonomizera i na trasie spalił mi 5,3L a w mieście 6,0 xD Ale jeżdżę tak tylko z fotelikiem, jak lecę sam, to aż mnie w dołku ściska jak mam bieg przełączać chwile po tym jak turbo zaczyna wstawać.

PiTT - Nie 31 Sie, 2014

to w miescie malo spala, ale na trasie to raczej na nic ekonomizer skoro wrzucasz najwyzszy bieg + tempomat... tu po prostu dajesz sobie limit na 100-120km.h i tyle pewnie spala

Zalezy jaka trasa, bo na tej co latam to 50% osob jedzie ponizej 90km/h, wiec wyprzedzanie masz co kila minut. Ale jadąc z ekonomizerem połowe prób odpuszczasz ;)
koma600 - Pon 01 Wrz, 2014

Kamill, to ile pali tak żeby nie zamulało bo jakoś mi umknęło ? btw strasznie kradną te japonce
lukp - Pon 01 Wrz, 2014

http://allegro.pl/renault...4558106082.html
Kamill - Pon 01 Wrz, 2014

koma600 napisał/a:
Kamill, to ile pali tak żeby nie zamulało bo jakoś mi umknęło ? btw strasznie kradną te japonce

Jak traktuję go ciężką nogą to +2-3L więcej od tego.
BTW jak by ktoś chciał kupić to mogę się zastanowić nad sprzedażą.
Auto 2009r aso polska 72k przebiegu, serwisowane, gwarancja została już tylko na perforację blach, reszta się skończyła, jeżdżony na millersie nano (najdroższy ;D ) jest to wersja poliftowa 5D, grzane dupy, tempomat, sterowanie radiem w kier, klimatronik, 6biegów, grill typeR, nowe klocki, tył również tarcze, 8 poduszek ?, czujnik deszczu, czujniki cofania. Czysty jeszcze nie wybrudzony przez młodego, bo za mały żeby broić w aucie. 2kplt opony 17" w tym letnie oryginał z pierwszego montażu, 2kplt chodniczków zima/lato, guma w bagażniku.

koma600 - Wto 02 Wrz, 2014

http://otomoto.pl/renault...-C34045483.html były takie pakiety w dieslu?
leszq - Wto 02 Wrz, 2014

No nie bardzo, chyba ciężki ulep, bo chyba Siriusa nie można dobrać do niczego poza RSem.