Anonymous - Pią 26 Cze, 2015 a mi sie podoba kierunek w ktorym idzie ta dyskusjawas79 - Wto 30 Cze, 2015 Przydałby się jeszcze większy skręt w tematy fekalne KarQ - Śro 23 Wrz, 2015 Chcą mi wcisnąć za jakieś grosze Samsunga A5, to jest coś warte czy szajs?Kenet - Śro 23 Wrz, 2015 Ja mam teraz służbowego Samsunga Galaxy Grand Prime (k...wa jaka nazwa ) - gorszego szasju sobie nie jestem wyobrazić, google maps się wiesza, film z yt odpalam na 2 razy bo za pierwszym mam czarny ekran. Szybkość aparatu - szybciej się przejeżdżą kółko na nowym RCW niż robi zdjęcie. Jak można używać takie telefony to ja nie wiem. Aha - bateria starcza na 6 godzin Anonymous - Czw 24 Wrz, 2015 jak to jak?jak ktos jest biedakiem to nie ma wyjscia Bonczek - Czw 24 Wrz, 2015 Nazwa jak z transformersów Qukie - Czw 24 Wrz, 2015 Kurde Kenet, też mam służbowy SG Grand Prime i co mnie dziwi to to, że: działa bez problemu, jeszcze nigdy mi się nie zawiesił, baterię ładuję co 4-5 dni, aparatu używam rzadko, ale nie zaobserwowałem żadnych problemów, tylko raz google maps pokazywało mi że jestem jakieś 500m od rzeczywistego miejsca i nie pisze mi się dobrze na tej klawiaturze. Nie kupił bym sobie takiego z swoje pieniądze, ale jako służbowy do sporadycznego użytku jest ok.
Mamy też w firmie służbowe A5 i jak ktoś nie używa do grania, i robienia 379tysięcy rzeczy na raz to nie narzekają, nawet uzytkownicy, którzy prywatnie mają ifołny Anonymous - Czw 24 Wrz, 2015 Pytanie eksperckie,od jakiegos czasy gps ciagle traci sygnal,co sie zjebalo,co z tym mozna zrobic?siema - Czw 24 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
Pytanie eksperckie,od jakiegos czasy gps ciagle traci sygnal,co sie zjebalo,co z tym mozna zrobic?
Myślę, że odpowiedź zależy od tego czy dzieje się to w iPhone, czy na Androidzie Anonymous - Czw 24 Wrz, 2015 Samsung,przeciez juz pisalem ze jestem biedakiem i nie wypada mi miec ajfonaPiTT - Czw 24 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
Samsung,przeciez juz pisalem ze jestem biedakiem i nie wypada mi miec ajfona
obecnie nowe samsungi sa drozsze niz iphony, wiec mozesz poczuc sie premium siema - Czw 24 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
Samsung,przeciez juz pisalem ze jestem biedakiem i nie wypada mi miec ajfona
W iPhone z pewnością byłby to jakiś amajzing ficzer i trzeba by było z tym żyć. W Androidzie może być trudniej- np. reset do ustawień fabrycznych na początek.Kamill - Czw 24 Wrz, 2015 Kenet - Pią 25 Wrz, 2015 Może pokażę o co mi chodzi mniej więcej - sytuacja sprzed kilku godzin. Chciałem sobie dojechać w jedno miejsce. W iphonie - bez obawień, 5s i miałem trasę. W samsungu wklepałem ten sam adres, znalazło miejsce, więc klikam na wyznaczenie trasy i...
I tak już zostało, mimo że włączałem 3 razy google maps po tym filmie. No gówno to mało powiedziane "Badziewie do badziewia"
Iphone mnie nie zawiódł, zaoszczędziłem czas i mogłem sobie poleżeć:
Pozdrawiam!
TYLKO iPhone!!! PiTT - Pią 25 Wrz, 2015 ja ostatnio mialem ochote na samsunga s6 edge bo na serio mi sie podoba, z drugiej strony jak czytam recenzje to nie rozni sie az tak bardzo od s5 ktorego mam, wiec nie ma sensu
ale za to bardzo dobrze rokuje nowy ajfon 6s z ekranem wyposazonym w czujnik sily nacisku... niby tak kazdy sie smieje ze gowno wnosza a jakos nie kojarze zeby ktorys z producentow juz to mial u siebie... pewnie kolejny model samsunga i lg juz to bedzie mial... i mase rzeczy ktore dobrze wygladaja na ulotce bo w uzytku codziennym zupelnie sa nieuzyteczne
nie moge az tak narzekac na samsunga bo jako nawigacja i przegladarka instagrama dziala bardzo dobrze