Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Jakarti - Wto 02 Wrz, 2014 koma600,
przeciez to nie jest sirius tylko to zgniłe jajo.leszq - Wto 02 Wrz, 2014 W Megane III/Clio był jakiś nowy sirius. W sensie inny niż ten z poprzedniej generacji megane/clio. Popraw mnie jeśli się mylę Jakarti - Wto 02 Wrz, 2014 eee
nic nie wiem o tym
dla mnie sirius to ta "złota perła"
jesli nazwali cos innego w ten sposob to bez sensu Niemy - Wto 02 Wrz, 2014
koma600 napisał/a:
http://otomoto.pl/renault...-C34045483.html były takie pakiety w dieslu?
we Francji często są takie pakiety, o których w Polsce nawet nie mamy pojęciaJakarti - Wto 02 Wrz, 2014 tak jak i u Niemca..
wersje clio jakie sa na mobilach bija czasem o pomste do nieba ale wybor maja spory Marek23 - Śro 03 Wrz, 2014 dzis widzialem biala rs na czarnej 18tce z pakietem black i sie napalilem. nie jestem fanem skofy, w aucie do sportu nawet serwo hamulca mam odpiete ale ta octa mi lezyPiTT - Śro 03 Wrz, 2014 to bierz i nie kombinuj
musze sie karnac do skody na jazde testowaMarek23 - Śro 03 Wrz, 2014 dzis domowilem pakiet challege z czarna fela. Jak auta nie bedzie do grudnia to moze wytargam jakues demo w benie za smieszny hajs i zaczne jezdzic tempem kapelusznicxymLoko - Śro 03 Wrz, 2014 Co by nie mówić, jak poprzednie octy wyglądały totalnie kupowato, to ta prezentuje się całkiem nieźle, powiedział bym nawet, że dobrze wygląda.
Miałem okazję strzelić traskę do WRO taką skodziną z 2 litrowym dieslem i jedzie się też całkiem przyjemnie.
Po trasie byłem zaskoczony jak to dobrze przyśpiesza, tak że aż sprawdziłem ile to ma do 100 i znów zaskoczenie 8,5 s.
150 konny diesel w sporej budzie może zawstydzić spod świateł pierdzącego VTS'a
Prowadzi się też spoko, miło nadstawia dupę do zakrętów, w tym silniku jest już chyba wielowahacz z tyłu zamiast belki.
Pozycja za kierą też jak to w nowych autach super, bo wszystko się już teraz ustawia z dość dużymi zakresami, nie tak jak w starych usportowionych wózkach na zakupy.
Jednym słowem kawał dobrego auta. PiTT - Czw 04 Wrz, 2014 jezdzilem dzis nowa mazda 6 2.0 165KM w benie
gdybym dzisiaj jeszcze raz kupowal auto to prawdopodobnie bym wybral mazde
fajnie wyglada, fajnie sie prowadzi a ze wzgledu na niska mase (nieco ponad 1.3 tony) silnik nie zamula
prowadzi sie bardzo podobnie do paska, drazek biegow ma nieco krotszy skok, ale bardzo podobnie i tez precyzyjnie
jedyny minus to zbyt krotkie siedzisko... jak zwal tak zwal, chodzi o fotel
w wersji sky passion problem rozwiazuje elektryczny fotel z regulacja wysokosci pod udami
z ostatnich wszystkich aut ktorymi jezdzilem mazda 6 jest na pierwszym miejscu
no poza nowa impreza sti mowie o podobnym budzeciePiTT - Czw 04 Wrz, 2014 a tak na marginesie?
M nie chcesz dokupic? http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-540ia-e39-1997/M - Czw 04 Wrz, 2014 Oj Panie... dzisiaj widziałem piękną białą f30 na dobrej feldze i z pakietem, ja jebie mistrz.
I mógłbym tylko na chuj mi nowy samochód za tyle pieniędzy.
Jedyny sens to dogadać się z kimś z firmą z rodziny i wziąc w lease i upierdolić trochę kasy z podatków.
Takim nowym strach zaparkowac pod blokiem, na parkingu podziemnym ktos Ci moze zajebac oczywiscie drzwiami nie mowiac juz o pojechaniu do marketu. Chyba bym sie zaplakal.
Kupienie czegos mniejszego - np fajny jest nowy golf w dsg, nawet mi się podoba i mam do ogarnięcia dobry rabat na to - tylko ból dupy bo przod napęd - a mam tył naped i to nie jakas fanaberia palenia gumy tylko np mi bardzo pomaga na mieście w zakrętasach i skrętach - kto nie jezdzil nie zrozumie.
I teraz clue, doszedlem do takiego stanu swiadomosci ze moglbym nowy ale wole jezdzic starym bo mi pasuje we wszystkim co trzeba - tak samo jak 5 lat temu jak go kupowalem, a ze wymaga troche uwagi - podobno tylko w niebie nic sie nie psuje i nie rdzewieje.
Z pamiętnika polaka cebulaka, odcinek 5.Kenet - Czw 04 Wrz, 2014 To ja mam z RWD odwrotnie, przeszkadza - bo mnie kusi żeby każde skrzyżowanie bokiem robić PiTT - Czw 04 Wrz, 2014 nie wiem Maciek jak Ci rwd pomaga w jezdzie po miescie... serio a jezdzilem rwd, fwd i awd
jedyny naped ktory pomaga w miescie to awd podczas zimy
taki golf spokojnie daje rade... tak jak pewnie megane lub focus rs
co do bmw, zgadza sie piekne auto, ale jak bedziesz tak podchodzil do tematu bo teoretycznie nigdy nie wsiadziesz w nowsze auto bo zawsze jakas lajza moze obic pod sklepem
po prostu miej na to wywalone i juz + dobry pakiet ac dzik - Pią 05 Wrz, 2014
PiTT napisał/a:
nie wiem Maciek jak Ci rwd pomaga w jezdzie po miescie