anjas - Wto 15 Lip, 2014 Zgadzam się w 100%, dlatego nie powinno się głosować na oszołomów, z któregokolwiek kręgu politycznego.Anonymous - Wto 15 Lip, 2014 ej to juz nie bedziesz glosował na PO? super !!! anjas - Wto 15 Lip, 2014 Jeśli Palikot w obecnej odsłonie, Hartman, Szczuka i Korwin będą w PO to mogą zapomnieć o moim poparciu.Anonymous - Wto 15 Lip, 2014 A tak na powaznie-jak sądzisz w która strone pójdzie teraz Palikot,bo ze zwrot bedzie to nie mam wątpliwości.anjas - Wto 15 Lip, 2014 Zależy co pokażą sondaże i gdzie znajdzie niszę na scenie politycznej. Jeśli np. okaże się, że kilkuprocentowe poparcie społeczne ma kościół latającego potwora spaghetti a żadna partia nie jest im przyjazna to nałoży na łeb durszlak i będzie nowym wyznawcą.Anonymous - Wto 15 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
Tak to mozliwe,możliwe jest równiez ze gdyby do władzy doszli hartman z kolegami robiliby tak samo w druga strone,przeciez Kazi Szczuce zdarzyło sie przyjebać jakiemus dziennikarzowi a i Palikot pisał ze dałby Korwinowi w ryj
Kazia kolesia z pyta.pl w mordę strzeliła po pytaniu czy zgadza się z opinią ze jej program o książkach ssie pałke Święty - Wto 15 Lip, 2014 nie mogę już słuchać tej jebanej telewizji... takiej dewiacji i badziewia to chyba nigdy nie było...
dziennikarstwo to chyba najbardziej parszywe zajęcie na świecie, dostawać pieniądze za kłamanie mataczenie i manipulowanie... uczciwiej to chyba kurwa na ulicy zarabia.
(jest to moja prywatna opinia, nie miałem w zamiarze obrażać ewentualnych kolegów forumowych-dziennikarzy)Siadly - Pią 18 Lip, 2014 My tu o banałach, a Rosja doskonali swoje uzbrojenie przeciwlotnicze. Najpierw system BRZOZA, teraz system BUK. Przypadek?GeKo - Pon 28 Lip, 2014 M - Śro 30 Lip, 2014 Taka sytuacja
http://wtemaciemaci.mobil...-dla-szmaciarzyAnonymous - Śro 30 Lip, 2014 Sama prawda prosze pana
Dobra była odpowiedz na Sikorskiego na pytanie dlaczego sledztwo w sprawie mh17 prowadzi międzynarodowa komisjakosmita - Czw 07 Sie, 2014 http://natemat.pl/112649,...comments-112649
Anonymous - Czw 07 Sie, 2014 Jakoś nie widze podobnie ostrej reakcji mediów jak w przypadku Korwinawas79 - Czw 07 Sie, 2014 Kurde juz mi sie niedobrze robi od ciągłego promowania odmienności. Może by wreszcie np wielodzietnosc promowac. Ah nie wait, to jest Polska...CHRZANEK - Czw 07 Sie, 2014 Promować to można dobrowolne fundusze emerytalne, albo nowy model Paska w dizlu.
W tej sprawie to trzeba dać ludziom do reki konkretne pieniądze na dzieciaki - i potraktować to jako inwestycja na przyszłość.
I najlepiej nie marnować kasy na pier**lenie w TV czy reklamy w gazecie, tylko niech sie za robote wezmą Ci co zarabiają 10.000pln miesięcznie na wiejskiej