To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Mick - Pon 06 Paź, 2008

żydokomuchy :rotfl:
masoneria normalnie

ok to tak tylko w ramach żartobliwej prowokacji...

nie zaczynajcie tematu o żydach... :/

M - Pon 06 Paź, 2008

Nie wiem co maja z tym zydzi wspolnego. Jak pisze ze tvn to kicha to od razu wpadam do szuflady z dziadakami,moherami i antyzydami :D
tak samo jak powiem ze PO to kicha.

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Anonymous - Pon 06 Paź, 2008

eM napisał/a:
Jak pisze ze tvn to kicha to od razu wpadam do szuflady z dziadakami,moherami i antyzydami

a czego się spodziewasz ;D wogóle Hondy szczegulnie type R jak rydzyk są
mocno mocherowe :D Ctr club tadeusza rydzyka ?? :lol2: :lol2:

M - Pon 06 Paź, 2008

ba, nawet KOcha
pcs - Pon 06 Paź, 2008

moim zdaniem to jest realna cena. Bo tak Seryjnego sporta seryjne wnetrze kosztuje tyle samo co 2 kubly + klatka ( kubly nie maja airbagow), wyleciala pewnie klima, radio, airbagi, i pare innych gadzetow a to oszczednosc ok 10-20tys. Doszly ostre walki i program (no ostre w fabryce kosztuja tyle co nie ostra, z programem podobnie). Szpera to 3500 w hurcie max, zawias to jedynie utwardzone amory a nie gwint jakis, wiec max +1000zl. Najdrozej wychodzi skrzynia biegow bo pewnie okolice 35tys w takich ilosciach (no i oszczednosc 5 tys na seryjnej). W tym aucie nie ma jakiesc kosmicznej technologii jak w super 1600. Oj czuje ze takie clio by wyruchalo focusa RSa na kazdym torze ...
M - Pon 06 Paź, 2008

hehehe i znowu sie zacznie :D
ps - Pon 06 Paź, 2008

serujnego moze tak, ale jak go zmodyfikujesz jak to clio, to juz niekoniecznie pewnie.
Niemy - Pon 06 Paź, 2008

eM napisał/a:
Jak pisze ze tvn to kicha to od razu wpadam do szuflady z dziadakami,moherami i antyzydami

ja nikogo do zadnej szuflady nie wkladalem i nie pisalem nic przeciwko Tobie, poprostu Twoja wypowiedz tak mi sie skojarzyla, mysle ze pojechales za ostro piszac onet=tvn=bagno medialne , ale to Twoje zdanie, masz do niego prawo

M - Pon 06 Paź, 2008

Niemy napisał/a:
eM napisał/a:

ja nikogo do zadnej szuflady nie wkladalem i nie pisalem nic przeciwko Tobie, poprostu Twoja wypowiedz tak mi sie skojarzyla, mysle ze pojechales za ostro piszac onet=tvn=bagno medialne , ale to Twoje zdanie, masz do niego prawo

A ja tego nie pisalem do Ciebie :) Tzn nie kierowalem, tak mi sie nasunela taka mysl.
Pisze ostro bo tak uwazam, profesjonalizm ITI jest mocno kapitałowy :D

Niemy - Pon 06 Paź, 2008

eM napisał/a:
profesjonalizm ITI jest mocno kapitałowy

to jest bardziej niż pewne, bo nie jest to z pewnością instytucja charytatywna :D

M - Pon 06 Paź, 2008

Niemy przyznaj sie od razu ze koniujesz na Rusinowa w dziendobry tvn :D :D :D
M - Pon 06 Paź, 2008

Najlepszy był ostatnio artykuł na onecie ze "4 letnie dzieci myślą juz o seksie"
Az dziw ze nikt tego do prokuratury nie zglosil.

pcs - Pon 06 Paź, 2008

wszystkie media komercyjne czy to tvn czy polsat czy media Rydzyka nadaja taki program zeby zadowolic swoja grupe odbiorcow i wyciagnac od nich jak najwiecej kasy czyli zoptymalizowac zysk wlascicieli a obiektywizm jest raczej na drugim, trzecim planie.
ie bardzo natomiast rozumiem czemu rydzykowe placa mniej za koncesje ...

Sprawa ma sie nieco inaczej w mediach publicznych bo te sa w 95% uzaleznione od politykow i nie chodzi o to zeby TVP zarobila od swoich odbiorcow jak najwiecej, tu jest ostra walka o utrzymanie stolkow na kazdym szczeblu (zwykle oznacza to pelna lojalnosc i dyspozycyjnosc wobec przelozonych) i wyszarpanie na kazdym stolku jak najwiecej kapusty dla siebie.

Mediow obiektywnych nie ma i nie bedzie, trzeba ogladac wszystkiego po trochu i brac poprawki.

Bad-i - Pon 06 Paź, 2008

eM napisał/a:
Niemy przyznaj sie od razu ze koniujesz na Rusinowa w dziendobry tvn :D :D :D

to ja już wole na te z teamu calibry ;)

martin.h - Pon 06 Paź, 2008

Cena 33 tys. Euro to koszt zakupu kitu (do tego dochodzi cena seryjnego Clio Sport). Co do mocy to myślę, że wypisane mody mogą bez problemu dać 30 koni. W pucharowej 106-tce wałek, komputer i wydech dawał 120 koni.