rasta - Nie 15 Wrz, 2013 PiTT - Nie 15 Wrz, 2013 anjas - Nie 15 Wrz, 2013 Michał - Nie 15 Wrz, 2013 dEF - Pon 16 Wrz, 2013 M - Pon 16 Wrz, 2013 Ten dzieciak nie może być rzeczywisty, to jakiś troll straszliwy jest...was79 - Pon 16 Wrz, 2013 Od soboty mój egzemplarz GTAV leży w paczkomacie, ale kodu nie podali. Zgodnie z zapowiedzią ma być dziś 00:01 anjas - Pon 16 Wrz, 2013 włam się karwa do tego urządzenia was79 - Pon 16 Wrz, 2013 Gdybym wiedział które drzwiczki rozpyerdolić, to bym pojechał, bo mam hype anjas - Pon 16 Wrz, 2013 ja grzecznie czekam, obstawiam, że dostanę gierkę w środę. Potrzebuję trochę relaksu bo strasznym zapyerdolu ostatnio więc profilaktycznie wziąłem krótki urlop Jakarti - Pon 16 Wrz, 2013 ja sobie zajrze do empiku i sprobuje kupic a jak nie bedzie to chwile poczekam - nic sie nie stanie.
na przesyłce przysępię
wczoraj pomęczyłem kilka wersji demo.
- air conflict - II wojna na pacyfiku - mega
- cos tam snajperskiego - fajne, przypomina troche delta force ktore bylo mega grywalne
- final fantasy XIII - spoko nawalanka - gierka niezla - ladna grafa
- sciagnalem jeszcze tigera woodsa zeby ogarnac dokladniej zasady golfa ale nie pogralem jeszcze
fife odstawiam na chwile bo non stop przy niej siedze anjas - Pon 16 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
fife odstawiam na chwile bo non stop przy niej siedze