Może pokażę o co mi chodzi mniej więcej - sytuacja sprzed kilku godzin. Chciałem sobie dojechać w jedno miejsce. W iphonie - bez obawień, 5s i miałem trasę. W samsungu wklepałem ten sam adres, znalazło miejsce, więc klikam na wyznaczenie trasy i...
I tak już zostało, mimo że włączałem 3 razy google maps po tym filmie. No gówno to mało powiedziane "Badziewie do badziewia"
Iphone mnie nie zawiódł, zaoszczędziłem czas i mogłem sobie poleżeć:
Mam dokładnie odwrotne doświadczenia, navi z ajfona kazała mi jeździć kilkadziesiąt metrów od trasy, po blokach i płotach, w związku z czym zmieniała również trasę co 10 sek
W andku nie mam takich problemów
Zaznaczam, że w obu przypadkach navi była ta sama.Kenet - Pon 28 Wrz, 2015 Ale mi ten samsung nawet nie potrafił wyświetlić trasy Odkąd mam iphone'a nigdy nie miałem zawiechy czy błędu z google maps. Nikt mnie nie przekona do tego szajsu Alexxx - Pon 28 Wrz, 2015
Kenet napisał/a:
Ale mi ten samsung nawet nie potrafił wyświetlić trasy Odkąd mam iphone'a nigdy nie miałem zawiechy czy błędu z google maps. Nikt mnie nie przekona do tego szajsu
Ave iPhone!Kenet - Pon 28 Wrz, 2015 PiTT - Śro 30 Wrz, 2015 http://www.spidersweb.pl/...-iphone-6s.html
a i tak powiedzą że ten emejzing mieli wszyscy inni dużo wcześniej zefir - Śro 30 Wrz, 2015 Dla mnie jest to zajebisty ficzer i poraz pierwszy w zyciu iphone 6s robi wrazenie i to jest naprawde mega. Dodatkowo wkoncu poprawili sprawe obudowy i jakosci wykonania. Moj znajomy odbiera jutro 6s to mam nadzieje ze bede mial sie okazje nim pobawic Jakarti - Śro 30 Wrz, 2015 ile taki telefon kosztuje? zefir - Śro 30 Wrz, 2015 pewnie kolo 3,5k bedzie, czyli tyle ile obecnie kosztuja najnowsze samsungi tudziez nie wiele wiecej niz nowe flagowce na androida.Jakarti - Śro 30 Wrz, 2015 kurcze.. spora kasa
niezaleznie czy samsung czy japkoPiTT - Śro 30 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
ile taki telefon kosztuje?
jeszcze nie ma oficjalnej ceny, poki co handlarze sobie ladnie przycinaja
ale ceny pewnie będą takie jak za poprzednie modele... czyli koło 4k
najlepiej sobie tu porównać, samsung praktycznie kosztuje tyle samo co iphone
wersja plus w obu przypadkach oznacza wiekszy model jakby ktos się pytał
Janusz - Śro 30 Wrz, 2015
PiTT napisał/a:
http://www.spidersweb.pl/...-iphone-6s.html
a i tak powiedzą że ten emejzing mieli wszyscy inni dużo wcześniej
nawet w artykule napisali ze Huwei to wprowadził wcześniej PiTT - Śro 30 Wrz, 2015
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
http://www.spidersweb.pl/...-iphone-6s.html
a i tak powiedzą że ten emejzing mieli wszyscy inni dużo wcześniej
nawet w artykule napisali ze Huwei to wprowadził wcześniej
a doczytales co napisali dalej?
kluczem jest soft zeby to wszystko ogarnal jak trzebaJanusz - Śro 30 Wrz, 2015
PiTT napisał/a:
a doczytales co napisali dalej?
kluczem jest soft zeby to wszystko ogarnal jak trzeba
oczywiscie ze tak, ale tak jak Ty napisałeś "a i tak powiedzą że ten emejzing mieli wszyscy inni dużo wcześniej"
tak będą mówić i dalej będzie to zgodne z prawdą mimo ze nie działało PiTT - Śro 30 Wrz, 2015 dobrze chociaz ze samsungi sa obecnie drozsze od ajfonow, wiec na chwile skonczy sie pierdolenie ze ajfony to telefony dla bogaczy Janusz - Śro 30 Wrz, 2015 ja jestem biedakiem, nie mam nawet samsunga