was79 - Czw 07 Sie, 2014 Na to nie ma szans - w miare zbliżania się wyborów stopień pyerdolenia o niczym będzie rósł wykladniczo M - Czw 07 Sie, 2014 Polska - wszyscy narzekają a nawet flagi wywiesić niema komu.Anonymous - Czw 07 Sie, 2014 Przecież wieszanie flagi to faszyzm,kaczyzm,buractwo,cebulactwo,syf,kiła,mogiła i w europie takich rzeczy nie wypada robićM - Czw 07 Sie, 2014 Ale unijna flaga to już duma i postęp.Anonymous - Czw 07 Sie, 2014 ja,naturlisz,jawol
Choc w takiej np.skandynawi przed co drugim domem wisi flaga panstwowa,ale trzymajmy sie oficjalnej lini-u nas to cebulactwo,faszyzm,zaścianek itdarssss - Czw 07 Sie, 2014 Chuja ja co święto wieszam 60 flag więc jestem patriota nad patriotów.PiTT - Pią 08 Sie, 2014
was79 napisał/a:
Kurde juz mi sie niedobrze robi od ciągłego promowania odmienności. Może by wreszcie np wielodzietnosc promowac. Ah nie wait, to jest Polska...
+1
nie jestem homofobem, ale kurwa ile można słuchać o tych pedałach
niech się dymają jak mają taką ochotę, ale nie trawię obnoszenia się z tym gdzie się tylko da... rozumiem taka moda na kolegę pedzia z duszą artystyczną, ale po cholere się z tym na siłe obnosić... może to próba przekonania innych że tak jest normalnie i lepiej
rozsmieszyl mnie kiedys Biedroń w wywiadzie jak się skarżył że go pobili na ulicy... no bo przeciez "normalnych" ludzi to w tym kraju nikt nie bije, wszyscy uwzięli się na homosiów kosmita - Pią 08 Sie, 2014 A można olewać wieszanie flagi i być patriotą ?was79 - Pią 08 Sie, 2014 Anonymous - Pią 08 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
was79 napisał/a:
Kurde juz mi sie niedobrze robi od ciągłego promowania odmienności. Może by wreszcie np wielodzietnosc promowac. Ah nie wait, to jest Polska...
+1
nie jestem homofobem, ale kurwa ile można słuchać o tych pedałach
niech się dymają jak mają taką ochotę, ale nie trawię obnoszenia się z tym gdzie się tylko da... rozumiem taka moda na kolegę pedzia z duszą artystyczną, ale po cholere się z tym na siłe obnosić... może to próba przekonania innych że tak jest normalnie i lepiej
rozsmieszyl mnie kiedys Biedroń w wywiadzie jak się skarżył że go pobili na ulicy... no bo przeciez "normalnych" ludzi to w tym kraju nikt nie bije, wszyscy uwzięli się na homosiów
FASZYSTA I HOMOFOB !!wstyd mi ze mieszkasz w tym samym mieście co jaPiTT - Pią 08 Sie, 2014 ale wyjscie nam sie udalo co by nie mowic
http://www.prw.pl/article...otkliwie-pobity
ps. mam kilku znajomych homo (pozdro dla Kamila) i nie obnoszą się z tym, po prostu są normalnymi ludzmiM - Pią 08 Sie, 2014
kosmita napisał/a:
A można olewać wieszanie flagi i być patriotą ?
Morznakosmita - Pią 08 Sie, 2014 M, no to w czym problem ?M - Pią 08 Sie, 2014
kosmita napisał/a:
M, no to w czym problem ?
Nie wiem, a jest jakis problem?kosmita - Pią 08 Sie, 2014 Ty mi powiedz, zacząłeś z rabarbarem pisać nt wieszania flag i patriotyzmu,