bylo.
z ciekawostek z dupy wzietych dodam, ze mialem nieprzyjemnosc byc tam podczas tego "koncertu"
na szczescie wczesniej walilismy wode gdzie indziej i trafilismy na sama koncowke. pani w paski daje rade szlaufiara
warto dodac, ze na poczatku to nie byl zgrywuz ale moze sie zorientowali , ze ich jada strasznie bo nie wyszlo tak fajnie jak mialo i tutaj plus za reakcje
hehe, lubię ten kawałek
jest wszystko co trzeba
lampucery, muzyka, ziomale i truskawka... kooorwa hurtowo to można kupować Kenet - Czw 23 Lut, 2012 Z ciekawostek u mnie na serwisie pracuje Zbigniew - emerytowany wojskowy, fan elektroniki - non stop słucha właśnie Platinium Live Michał - Czw 23 Lut, 2012 Bonczek - Czw 23 Lut, 2012 Czy mowa o Zbigniewie wysokiej klasy inżynierze-elektroniku, o którym niegdyś wspomniałeś? Kenet - Czw 23 Lut, 2012 Tak, to on:
co oni Ci tam w tym szpitalu zaaplikowali? Anonymous - Pią 24 Lut, 2012 Anonymous - Pią 24 Lut, 2012 AleX_R53, Super numer !!!Jakarti - Pią 24 Lut, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Przepraszam
Cytat:
współczuje
karwa tepaki
a tak powaznie.. miales z tym cos wspolnego? Anonymous - Pią 24 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Przepraszam
Cytat:
współczuje
karwa tepaki
a tak powaznie.. miales z tym cos wspolnego?
Obrażasz mnie w tym momencie? Koleżanka (nasz wspólna zresztą) wrzuciła na FB i jak usłyszałem to mało ze śmiechu nie padłem Jakarti - Sob 25 Lut, 2012 Thx God
Ps mamy wspola kolezanke? Maciusiowy - Sob 25 Lut, 2012
PiTT napisał/a:
+zylion
rozpi@rdalaaaaaa
aaaaaaaaaaa
aaaaaaa
aaaaa
aaa
aa
a
beat taki średni...z tej płytki zdecydowanie bardziej podoba mi się to:
Anonymous - Sob 25 Lut, 2012 w temacie ładnych dup-Dziun.Cos jej sie nie udało zrobic kariery choc warunki głosowe i fizyczne ma