PiTT - Pon 16 Wrz, 2013 kurde, czuje ze bedzie mistrz giera...rasta - Pon 16 Wrz, 2013 Czym dłużej się czeka i czym bardziej człowiek się na coś napala tym większy zawód.fydi - Pon 16 Wrz, 2013 Jakie są wymagania tego GTA 5, bo nie mogę nigdzie wiarygodnej informacji znaleźć?rasta - Pon 16 Wrz, 2013 Xbox360 lub ps3, w przypadku PC pewnie będzie potrzebny komp. o wartości dobrego 5 letniego auta fydi - Pon 16 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
Xbox360 lub ps3, w przypadku PC pewnie będzie potrzebny komp. o wartości dobrego 5 letniego auta
trochę nie chce mi się w to wierzyć, bo bebechy w x360 i ps3 nie urywają pupy, a gra jakoś będzie na konsolach działać.was79 - Pon 16 Wrz, 2013 Na taborecie ma byc dopiero w 2014rasta - Pon 16 Wrz, 2013
fydi napisał/a:
trochę nie chce mi się w to wierzyć, bo bebechy w x360 i ps3 nie urywają pupy, a gra jakoś będzie na konsolach działać.
Nie musisz ale tak jest. Oczywiście, jak się włączy wszystkie bajery ma maxa to na PC bedzie lepiej wyglądała ale wtedy potrzebny komp o mocy obliczeniowej z NASA.matt2rally - Pon 16 Wrz, 2013 Czy ktoś nie ma jakiegoś zbędnego konta do battle.net? zagrał bym sobie w Diablo III na PC bo w drugą część grałem notorycznie ale cena nówki mnie pokonała. Swoją drogą Diablo 3 na pc to koszt 170 zł, a wersja na PS3 która dopiero co wyszła to 175 zł...NBL - Wto 17 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
fydi napisał/a:
trochę nie chce mi się w to wierzyć, bo bebechy w x360 i ps3 nie urywają pupy, a gra jakoś będzie na konsolach działać.
Nie musisz ale tak jest. Oczywiście, jak się włączy wszystkie bajery ma maxa to na PC bedzie lepiej wyglądała ale wtedy potrzebny komp o mocy obliczeniowej z NASA.
Jeśli port będzie pomyślnie zrobiony i zoptymalizowany to nie będzie potrzeba hiper maszyny
nie wiem jak Wy ale ja już pocinam - jest mega mapa wydaje się niby nie taka duża ale
jakby się chciało wszystko dokładnie poznać to masakra.
Ja odrazu wbiłem na mount chillad czy jakoś tak i podziwiałem widokiwas79 - Wto 17 Wrz, 2013 Odebrałem, dziś będzie długi wieczór NBL - Wto 17 Wrz, 2013 was79, polecam zakupić sobie od razu krople do oczu hłe hłe
Ps. coś mnie rozkłada, chyba jakieś grypsko... L4... I need uanjas - Wto 17 Wrz, 2013 dostałem info, że giera czeka w empiku na odbiór. Po pracy trzeba będzie pobrać. Jednak empik dał radę.Anonymous - Wto 17 Wrz, 2013
anjas napisał/a:
dostałem info, że giera czeka w empiku na odbiór. Po pracy trzeba będzie pobrać. Jednak empik dał radę.
W którym? Dostałeś jakiś kod na odbiór?anjas - Wto 17 Wrz, 2013
AleX napisał/a:
W którym? Dostałeś jakiś kod na odbiór?
w centrum, podać kod? Anonymous - Wto 17 Wrz, 2013