To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

PiTT - Pon 16 Wrz, 2013

kurde, czuje ze bedzie mistrz giera...
rasta - Pon 16 Wrz, 2013

Czym dłużej się czeka i czym bardziej człowiek się na coś napala tym większy zawód.
fydi - Pon 16 Wrz, 2013

Jakie są wymagania tego GTA 5, bo nie mogę nigdzie wiarygodnej informacji znaleźć?
rasta - Pon 16 Wrz, 2013

Xbox360 lub ps3, w przypadku PC pewnie będzie potrzebny komp. o wartości dobrego 5 letniego auta :rotfl:
fydi - Pon 16 Wrz, 2013

rasta napisał/a:
Xbox360 lub ps3, w przypadku PC pewnie będzie potrzebny komp. o wartości dobrego 5 letniego auta :rotfl:

trochę nie chce mi się w to wierzyć, bo bebechy w x360 i ps3 nie urywają pupy, a gra jakoś będzie na konsolach działać.

was79 - Pon 16 Wrz, 2013

Na taborecie ma byc dopiero w 2014
rasta - Pon 16 Wrz, 2013

fydi napisał/a:
trochę nie chce mi się w to wierzyć, bo bebechy w x360 i ps3 nie urywają pupy, a gra jakoś będzie na konsolach działać.

Nie musisz ale tak jest. Oczywiście, jak się włączy wszystkie bajery ma maxa to na PC bedzie lepiej wyglądała ale wtedy potrzebny komp o mocy obliczeniowej z NASA.

matt2rally - Pon 16 Wrz, 2013

Czy ktoś nie ma jakiegoś zbędnego konta do battle.net? zagrał bym sobie w Diablo III na PC bo w drugą część grałem notorycznie ale cena nówki mnie pokonała. Swoją drogą Diablo 3 na pc to koszt 170 zł, a wersja na PS3 która dopiero co wyszła to 175 zł...
NBL - Wto 17 Wrz, 2013

rasta napisał/a:
fydi napisał/a:

Nie musisz ale tak jest. Oczywiście, jak się włączy wszystkie bajery ma maxa to na PC bedzie lepiej wyglądała ale wtedy potrzebny komp o mocy obliczeniowej z NASA.

Jeśli port będzie pomyślnie zrobiony i zoptymalizowany to nie będzie potrzeba hiper maszyny :)

nie wiem jak Wy ale ja już pocinam - jest mega mapa wydaje się niby nie taka duża ale
jakby się chciało wszystko dokładnie poznać to masakra.
Ja odrazu wbiłem na mount chillad czy jakoś tak i podziwiałem widoki

was79 - Wto 17 Wrz, 2013

Odebrałem, dziś będzie długi wieczór :jupi:

NBL - Wto 17 Wrz, 2013

was79, polecam zakupić sobie od razu krople do oczu hłe hłe ;D

Ps. coś mnie rozkłada, chyba jakieś grypsko... L4... I need u

anjas - Wto 17 Wrz, 2013

dostałem info, że giera czeka w empiku na odbiór. Po pracy trzeba będzie pobrać. Jednak empik dał radę.
Anonymous - Wto 17 Wrz, 2013

anjas napisał/a:
dostałem info, że giera czeka w empiku na odbiór. Po pracy trzeba będzie pobrać. Jednak empik dał radę.

W którym? Dostałeś jakiś kod na odbiór?

anjas - Wto 17 Wrz, 2013

AleX napisał/a:

w centrum, podać kod? ;D

Anonymous - Wto 17 Wrz, 2013

anjas napisał/a:
AleX napisał/a:

w centrum, podać kod? ;D

Mogę odebrać, żebyś się nie musiał kłopotać :rotfl: