siema - Śro 30 Wrz, 2015 Idźcie sobie do kącika konibijcy Apple, bo tego nie da się czytać
Pitt, zachowujesz się jak jakiś totalny gimbus. Czytasz i łykasz jak pelikan to:
"Uprzedzając komentarze: tak, wiem, że Huawei już to wprowadził, ale to NIC nie znaczy."
a za chwilę wytłumaczenie powodów zachwytu:
"Bo tylko Apple ma w rękach mobilny system operacyjny oraz odpowiada na stronę sprzętową produktów. Tylko Apple ma ekosystem, który poważnie traktowany jest przez programistów. I tylko Apple wie jak wykorzystać technologię stojącą za 3D Touch w praktyce.
Bo taki Huawei nie wie. Demonstrując funkcję wagi na ekranie smartfonu daje temu najlepszy przykład. Huawei mówi: „patrzcie na to, waga na ekranie. Fajne, co?”. Dupa, a nie fajne.
Fajnie to zrobił Apple. "
wcale nie budzi w Tobie cienia refleksji nad tym, że może gość się gówno zna, bo bzdury pisze.
Ochłoń Pitt. Taka branża, że każdy kopiuje każdego. Tym razem to prawdopodobnie znów Apple skopiowało, no ale takie życie.
Innowacyjne nowości i tak zazwyczaj robią maluczcy, którzy są podkupywani przez większych zanim sami zawojują rynek. Jakarti - Śro 30 Wrz, 2015 siema sie zagrzal i z japka zrobil szarlotke zefir - Śro 30 Wrz, 2015 Siema, co nie zmienia faktu ze zaczelo to dzialac w iOS.
Co z tego ze marki wymyslaja ficzery skoro, nie mozna ich stosowac. To tak jak znajomy mi pokazuje ze tez ma rysik do swojego telefonu, przy czym mozliwosc tego rysika oraz dokladnosc tego rysika przy moim S-Pen w Note4 sa poprostu smieszne
Mysle ze o tym Pitt prawiCartoon - Śro 30 Wrz, 2015 Ja też miałem kiedyś rysik do telefonu - i to na windowsie!!
(swoją drogą - bardzo dobrze wspominam ten telefon )zefir - Śro 30 Wrz, 2015 jak sobie przypomne rysik z samsunga Omnii, to to była jakas masakra PiTT - Śro 30 Wrz, 2015
siema napisał/a:
Idźcie sobie do kącika konibijcy Apple, bo tego nie da się czytać
Pitt, zachowujesz się jak jakiś totalny gimbus. Czytasz i łykasz jak pelikan to:
"Uprzedzając komentarze: tak, wiem, że Huawei już to wprowadził, ale to NIC nie znaczy."
a za chwilę wytłumaczenie powodów zachwytu:
"Bo tylko Apple ma w rękach mobilny system operacyjny oraz odpowiada na stronę sprzętową produktów. Tylko Apple ma ekosystem, który poważnie traktowany jest przez programistów. I tylko Apple wie jak wykorzystać technologię stojącą za 3D Touch w praktyce.
Bo taki Huawei nie wie. Demonstrując funkcję wagi na ekranie smartfonu daje temu najlepszy przykład. Huawei mówi: „patrzcie na to, waga na ekranie. Fajne, co?”. Dupa, a nie fajne.
Fajnie to zrobił Apple. "
wcale nie budzi w Tobie cienia refleksji nad tym, że może gość się gówno zna, bo bzdury pisze.
Ochłoń Pitt. Taka branża, że każdy kopiuje każdego. Tym razem to prawdopodobnie znów Apple skopiowało, no ale takie życie.
Innowacyjne nowości i tak zazwyczaj robią maluczcy, którzy są podkupywani przez większych zanim sami zawojują rynek.
ochłonąłbym ale w sumie nie mam z czego... jedynie z chwilowego przypływu śmiechu jak przeczytałem Twój wpis PiTT - Śro 30 Wrz, 2015 zeby nie bylo, nie jestem psychofanem apple z klapkami na oczach
nowy samsung s6 edge+ mega mi podchodzi wizualnie i podczas testow na serio sprawia bardzo dobre wrazenie... nawet nie wiem czy bym go chciał bardziej niz ip s6 plus Michał - Śro 30 Wrz, 2015 4 kloce za telefon - łooooo , jestem biedakiem.
Do tego Iwatch za 1.000 dolców ... Kamill - Śro 30 Wrz, 2015
Janusz napisał/a:
ja jestem biedakiem, nie mam nawet samsunga
Masz youngtimera, po prostu jesteś alternatywny.PiTT - Śro 30 Wrz, 2015
Michał napisał/a:
4 kloce za telefon - łooooo , jestem biedakiem.
Do tego Iwatch za 1.000 dolców ... Obrazek
nie pitol, tyle min. wydawałeś na balety miesięcznie Chloru - Śro 30 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
siema sie zagrzal i z japka zrobil szarlotke
bizon - Śro 30 Wrz, 2015 Kolega miesiąc temu kupił Samsunga S6. Dostał egzemplarz z ruszającym się przyciskiem home, podobno to częsty przypadek, opisują to w sieci. Wysłał na serwisu, wczoraj serwis zadzwonił, że telefon naprawiony i do odbioru. Poszedł, patrzy w papier a tam info, że wgranie aktualnej wersji oprogramowania rozwiązało problem . Kolega oddał im telefon na następny miesiąc.PiTT - Śro 30 Wrz, 2015
to i tak dobrze ze jest serwis... to co jest z apple w polsce to dramat
banda cwaniaczkow ktorzy maja w dupie interes klienta... nie ma do kogo sie odwolac bo jedyna forma kontaktu to formularz na stronie... nie zycze nikomu zalatwiania czegokolwiek z apple jesli chodzi o serwis
za to musze przyznac ze zakup w Media byl najlepszym z mozliwych... gdyby nie to ze wzieli sprawe reklamacyjna na klate to bym zostal z uszkodzonym mechanicznie lapsem
pamietajcie, zaden ispot czy cortland, jak apple to w media bo chociaz mozna ich pocisnac na FB i musza sie zajac tematem Niemy - Śro 30 Wrz, 2015 Takie uzupełnianie kart gwarancyjnych to jest teraz największy problem. Nie wpisują faktycznej naprawy, tylko jakąś błachostkę, po to by klient nie mógł dochodzić wymiany sprzętu na nowy lub zwrotu kasy. Wczoraj wspólnik odebrał S6, który się w ogóle nie uruchamiał, w karcie zapisane iż sprzęt był sprawny, jednak przeinstalowali system dla pewności
Inny przykład to polerka Flex,którą wysyłałem już 4 razy na gwarancji, bo szły z nij iskry i 2 razy ewidentnie się spaliła, a wpisy wyglądają tak:
1. Wymiana łożysk
2. Wymiana płytki !!!! jakiej płytki już nie napisali
3. Wymiana obudowy (obudowa była w stanie perfekcyjnym)
4. Przegląd maszyny (silnik ewidentnie się spalił)Kamill - Śro 30 Wrz, 2015 Ja wysyłałem S5 bo bateria się rozładowywała w kilka godzin, wymienili baterię i zrobili updejte oprogramowania + wymiana jednej części.
I teraz tak, softu nie zupdejtowali bo był dokładanie ten sam, nawet data kompilacji co do sekundy sie zgadzała, porównałem ze zrzutem ekranu.
Baterie nie wiem czy wymienili.
A ta część którą wymieniali to folia pod wyświetlaczem - wymienia się ją w przypadku rozpołowienia telefonu, bo jest jednorazowa. Więc coś grzebali jeszcze w środku, bo do wymiany baterii to jest nie potrzebne jak wiadomo, ani do instalacji softu tym bardziej.
BTW telefon trafił do serwisu na 4rty dzień od kupna W tam czasie ładowałem go z 6 razy do pełna.