To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

PiTT - Pon 08 Wrz, 2014

prawda, chociaz robilem nim trasy 500km i nie czulem wiekszego zmeczenia
po prostu wrazenie jest takie sobie, zwykły taboret i tyle
wrazenie w mazdzie 6 nawet podczas jazdy testowej bylo jednak nieco gorsze niz w pasku... szczegolnie dlugosc siedziska - moze wersja topowa z elektryka da sie lepiej ustawic
byc moze do tych stolkow w mazdzie da sie przyzwyczaic a moze to kolejny element ktory jest nie do przyjecia :)
poki co najslabsze fotele mialem w lexie is220 bo nawet po krotkiej jezdzie czulem ze mnie dupa boli

dzik - Pon 08 Wrz, 2014

Ja na taborety w pastuchu nie narzekam, neutralnie. Nie męczą po dłuższej jeździe więc się sprawdzają. A jak wiadomo ja lecę trasę 500km przez 20h.
PiTT - Pon 08 Wrz, 2014

dzik napisał/a:
Ja na taborety w pastuchu nie narzekam, neutralnie. Nie męczą po dłuższej jeździe więc się sprawdzają. A jak wiadomo ja lecę trasę 500km przez 20h.

to ich plus, po prostu tak jak napisales sa neutralne, nie czuc zadnych oznak zmeczenia
ale Ty chyba masz r line'owe nieco bardziej wyprofilowane?

pcs - Pon 08 Wrz, 2014

Spotkalem ostatnio nowa octawie RS, biala na czarnym kole, fakt ze byl troche brudny, ale nie bylo w tym aucie absolutnie nic ciekawego. Gdyby nie ta dyskusja nigdy bym na nia nie zwrocil uwagi, wyglada jak wszystkie inne fabie i oktawie kombi pracujace w handlu.

Co do krzesel to w BMW z fotelami sportowymi jest bardzo dobrze, swietne trzymanie i 5 zakresow regulacji, tylko te regulacje sa mechaniczne, nie wiem kto to wymyslil, intuicyjnie nie do ogarniecia i pewnie kosztowalo wiecej niz wersja elektryczna.

Swietne fotele ma volvo, wszystkie 3 generacje V70, ktorymi jezdzilem. To aktualne v70 ma najwygodniejsze, nie kubelkowe fotele w jakich siedzialem. Saab 900 "krokodyl" tez mial swietne fotele mimo, ze pochodzimy z lat 70tych.

Najgorsze fotele ma Twingo (za ktotkie i nic nie trzymaja na boki) i Volvo 240 (saab 900 z epoki bije go na glowe).

dzik - Pon 08 Wrz, 2014

PiTT napisał/a:
to ich plus, po prostu tak jak napisales sa neutralne, nie czuc zadnych oznak zmeczenia
ale Ty chyba masz r line'owe nieco bardziej wyprofilowane?

Nie mam pełnego pakietu r-line a jakiś individual, fotele seria.

bizon - Pon 08 Wrz, 2014

pcs napisał/a:
Najgorsze fotele ma Twingo

potwierdzam, ostatnio jechałem na holu, bo się koleżance popsuł. tragedia te taborety :)

Kamill - Pon 08 Wrz, 2014

Przebija, Fusion, tak się spodnie w jaja wcinają że nie do wytrzymania. Wyciągasz i za chwilę znowu.
PiTT - Pon 08 Wrz, 2014

Kamill napisał/a:
Przebija, Fusion, tak się spodnie w jaja wcinają że nie do wytrzymania. Wyciągasz i za chwilę znowu.

to chyba kwestia spodni a nie fotela :lol2:

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

to chyba kwestia spodni a nie fotela :lol2:

Właśnie nie, bo nogawki Ci fotel przytrzymuje, a dupy nie i się zsuwasz powoli :rotfl:

PiTT - Pon 08 Wrz, 2014

a folie zdjąłeś? :D
CHRZANEK - Pon 08 Wrz, 2014

Dla mnie fenomenalne fotele (seryjne nie żadne Recaro itp) ma ...

Mercedes W124.

Wiem że to stary samochód i nie ma co porównywać, ale naprawde byłem pod wrażeniem że 30 lat temu ktoś wymyślił taki fotel.

Walle - Pon 08 Wrz, 2014

CHRZANEK napisał/a:
Dla mnie fenomenalne fotele (seryjne nie żadne Recaro itp) ma ...

Mercedes W124.

Wiem że to stary samochód i nie ma co porównywać, ale naprawde byłem pod wrażeniem że 30 lat temu ktoś wymyślił taki fotel.

Pozwolę się z Panem nie zgodzić. One są po prostu stosunkowo duże, ale czy wygodne przez to?

PiTT napisał/a:
a folie zdjąłeś? :D

Nie, bo rzuciłem koraliki na wierzch :faja:

kamil - Pon 08 Wrz, 2014

nie wiem co wy z tą długością siedzisk. Mi się dobrze jeździ w Subaru. W trasy idealnie.
PiTT - Pon 08 Wrz, 2014

kamil napisał/a:
nie wiem co wy z tą długością siedzisk. Mi się dobrze jeździ w Subaru. W trasy idealnie.

bo moze w subaru sa ok fotele ;)