ps. mam kilku znajomych homo (pozdro dla Kamila) i nie obnoszą się z tym, po prostu są normalnymi ludzmi
no ba ,najebac 5 gości (czarnego nie licze bo to leszcz był) to znaczy ze my som kozaki PiTT - Pią 08 Sie, 2014 tak na prawde chooj wie o co poszlo, moze koles fikal i go wyprostowali... tego nie wiadomo, ale juz afera ze rasizm
tak samo jak z tymi pedziami Anonymous - Pią 08 Sie, 2014 Juz kilka lat temu była afera z pobiciem arabskich studentów,oczywiście ze rasizm,faszyzm itd po czym wypłyneła tasma z monitoringu-goście sami zaczeli zadyme i dostali zwykły wpierdol.
Zresztą to niezły sposób na zrobienie kasy-nakręcasz afere z rasizmem,pózniej zakładasz stowarzyszenie walki z nim i ciągniesz kaske na to z budżetu i uni,chyba w białymstoku ostatnio tak było ,a goście ze stowarzyszenia "nigdy więcej" juz od kilkunastu lat tak niezle żyją.Anonymous - Pią 08 Sie, 2014 Widze ze nikt nie wrzucił niusa o wielkim sukcesie rządu-dług własnie przekroczył 1 bilion !!! M - Pią 08 Sie, 2014 Dług to postęp, wszystkie kraje tak robią, tutaj nie obowiązuje zwykła ekonomia, to jest ekonomia kwantowa - można brać kredyty w nieskończoność i nic się nie stanie!
Tak to już jest i niema co drążyć chyba że jesteś faszystom kwestionującym demokratycznie wybranom władzę!Barejka - Sob 09 Sie, 2014
M napisał/a:
to jest ekonomia kwantowa - można brać kredyty w nieskończoność i nic się nie stanie!
jutro ide do skok stefczyka w takim razie Anonymous - Wto 12 Sie, 2014 Ciąg dalszy afery z gościem w sukience-wczoraj faszysta zabił mu kota,dzisiaj sprostowanie-
http://wiadomosci.dzienni..._medium=twitter
faldzip - Wto 12 Sie, 2014 tak jak nie mam nic przeciwko gejom, lesbijkom, transplciowym osobom, tak w tym wypadku, jednak cos jest nie tak PiTT - Wto 12 Sie, 2014 karwaaaa
wczoraj znajomy mi wyslal linka do newsa ze ktos wybil szybe i zabil kota
ja od razu skomentowalem ze nie trzyma to sie kupy skoro kamien wpada przez okno i zabija kota... nierealne
i napisalem ze moze to on/ono w szale zniszczylo tego biednego kota... a dziś proszę, normalnie jasnowidz Anonymous - Wto 12 Sie, 2014 Mysle ze gościa po prostu nalezy leczyć,ale pewnie niedługo "wyborcza" albo "natemat" opublikuje artykuł tłumaczacy ze zabicie kota to taka prowokacja artystyczna dozwolona w walce z homofobia i faszyzmemkosmita - Wto 12 Sie, 2014 Mam nadzieję, że następną prowokacją artystyczną tego pana będzie sepuku, bo raz czy dwa to jest śmieszne, ale ile można.anjas - Wto 12 Sie, 2014 Ech...
naprawdę wierzycie, że ktoś nawet tak porąbany jak RafałLala mógłby się przyznać do zabicia kota dzień po tym jak zrobił z tego aferę na pół Polski.