M - Wto 07 Paź, 2008 Ja bym chcial - marzy mi się RX7 ale FC Anonymous - Wto 07 Paź, 2008 No jest piękna kubas - Wto 07 Paź, 2008 w bdg jest gosciu ktory ma dwie takie DeeS - Wto 07 Paź, 2008 Ok nie chce rx8 DeeS - Wto 07 Paź, 2008 Kolejne auto
Suzuki Ignis Sport
109 kunia , niby 1.5 niby vvti Fajne ? Jezdzil tym ktos ? Jak spalanie ? Podoba sie ?saxorulez - Wto 07 Paź, 2008 ziom.. ponoć bardzo fajnie skręca.
Mam w domu test z UK, bardzo zachwyceni. Lekko nadłubane (wydech, dolot) z zawiasem bardzo dobrze radziło sobie na torze.
Na pewno osiągi na wprost gorsze od saxo ale w zakręcie sporo niweluje
Ostatnio ktoś do mnie dzwonił o wałki do tego bo budują do rajdów. Niestety po zadaniu kilku pytań z mojej strony Panowie chyba uciekli...Bad-i - Śro 08 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
Niestety po zadaniu kilku pytań z mojej strony Panowie chyba uciekli...
a dziwisz się ??mi - Śro 08 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
Niestety po zadaniu kilku pytań z mojej strony Panowie chyba uciekli...
"doy.ebać ci?!"
"za dużo masz zębów?!"
...chyba też bym uciekł...Bad-i - Śro 08 Paź, 2008 zapomniałeś najważniejszego: "co się k.ur.w.a tak patrzysz, podobam ci się??"
p.s. się k.u.r.w.a. poczuł !!!!anjas - Śro 08 Paź, 2008 Marcel!!! Bój się Boga, co Ty masz na twarzy???
Vlodarsky - Śro 08 Paź, 2008 Bardziej jak Peter od saxo wygląda kubas - Śro 08 Paź, 2008 przeca to kovalainen strick - Śro 08 Paź, 2008
Cytat:
Bardziej jak Peter od saxo wygląda
Nie bardzo, chyba Ze Piotrek na koturnach stoi CHRZANEK - Śro 08 Paź, 2008 Ło jezu ... a ta dupa z boku to kto ?? Bo suty to jej chyba sam Mi wytargał (prze pomyłkę )mi - Czw 09 Paź, 2008 nic się nie dzieje przez pomyłkę - posiadała szmata kutas!