Bonczek - Wto 17 Wrz, 2013 Wróciłem z pracy - podobno w Media Markt też już są, także idę - nie wiem jak to jest ale wczoraj dostałem temperatury Chloru - Wto 17 Wrz, 2013 W empiku 199, nigga! Może być na chwilę się oderwałem... wracam grać anjas - Wto 17 Wrz, 2013 Pierwsze wrażenia bardzo dobrewas79 - Śro 18 Wrz, 2013 +1
Doskonale się bawiłem.
Warto zapisać się do Rockstar Games Social Club. Właśnie teraz przeglądam sobie statystyki z wczorajszego grania NBL - Śro 18 Wrz, 2013 heh człowiek już starszy a siedzi wpatrzony w monitor przy gta jak małe dziecko
Co Ci ludzie nie wymyślą - kurczę przykuwa dosłownie giera do monitora
hm po pracy trzeba będzie to sprawdzić.. chyba że kobita mnie oskalpuje za to granie ciągłe Jakarti - Śro 18 Wrz, 2013 spoko gierka,
poki co nie nagralem sie zbytnio bo dalem mojej Asi pograc. pierwsza misja ponad godzinę zajela wiec nie ma lekko
za to ładny widok z VINEWOOD i fajnie sie gra w tenisa Anonymous - Śro 18 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
poki co nie nagralem sie zbytnio bo dalem mojej Asi pograc.
Jakarti - Śro 18 Wrz, 2013 NBL - Czw 19 Wrz, 2013 batyskaf wymiata tyle powiem od siebie.
Odnośnie dildo - można leżeć przecież i grać także nie nie jest ono potrzebne pP - Czw 19 Wrz, 2013 GTA V
budżet produkcji 256 mln $
w ciągu pierwszego dnia sprzedaży rockstar zarobiło 800 mln $
rasta - Czw 19 Wrz, 2013 W 3 dni, branża gier już dawno przerosła branżę filmową.pP - Czw 19 Wrz, 2013 800mln było 17 wrześniaNBL - Pią 20 Wrz, 2013 Panowie udało się wam odszukać sprzęt do nurkowania?rasta - Pią 20 Wrz, 2013 http://www.nurkomania.pl/...zet_nurkowy.htmBonczek - Nie 22 Wrz, 2013 Kurcze zamknąłem dzisiaj główny wątek GTA V, zacna gra, choć mam lekki niedosyt - spróbuję sieknąć w tym tygodniu misje poboczne
Muszę jeszcze sprawdzić czy da się przejść misję gdzie dało się wybierać plan na ten drugi sposób