GeKo - Pią 02 Paź, 2015 hehehe, tylko za pół roku Samsung będzie kosztował 1/3 mnniej a za kolejne pół już połowę w zakupie jako nowy, a iPhone dalej tyle samo, do czasu wprowadzenia nowego modelu.Kamill - Pią 02 Paź, 2015 Dokładnie, ja za S5 dałem 1600 z FV kilka msc temuCartoon - Pią 02 Paź, 2015
GeKo napisał/a:
hehehe, tylko za pół roku Samsung będzie kosztował 1/3 mnniej a za kolejne pół już połowę w zakupie jako nowy, a iPhone dalej tyle samo, do czasu wprowadzenia nowego modelu.
ale jak kupisz nowego samsunga to po dwóch latach możesz go co najwyżej wyrzucić do kosza, a za iphona dostaniesz jeszcze ponad tysiaka Bonczek - Pią 02 Paź, 2015 Analogia do francuskiej i japońskiej motoryzacji ?PiTT - Pią 02 Paź, 2015 a chce ktos kupic galaxy s5? czarny zadbany
min tysia bym chcial dostacBad-i - Pią 02 Paź, 2015
Michał napisał/a:
4 kloce za telefon - łooooo , jestem biedakiem.
Do tego Iwatch za 1.000 dolców ... Obrazek
Nie pitol ze wziales tego zwyklego. Ja wzialem tego w Goldzie za 14kMichał - Pią 02 Paź, 2015 hahahha
no wlasnie nie chciałem przesadzać Bad-i - Pią 02 Paź, 2015
Michał napisał/a:
hahahha
no wlasnie nie chciałem przesadzać
A tak na powaznie to nie wiem co w tym zegarku jest zeby go kupic nawet za 100GeKo - Sob 03 Paź, 2015
Cartoon napisał/a:
GeKo napisał/a:
hehehe, tylko za pół roku Samsung będzie kosztował 1/3 mnniej a za kolejne pół już połowę w zakupie jako nowy, a iPhone dalej tyle samo, do czasu wprowadzenia nowego modelu.
ale jak kupisz nowego samsunga to po dwóch latach możesz go co najwyżej wyrzucić do kosza, a za iphona dostaniesz jeszcze ponad tysiaka
To rzeczywiście warto, być 3k do tyłu. Zamiast 1600. Bonczek - Sob 03 Paź, 2015 To moze prościej - kupisz dzisiaj dwa flagowce, zapłacisz za każdego 3,5k - za dwa lata za iPhone dostaniesz więcej niż za samsunga nigdy nie rozumiem w tych dyskusjach sporu o preferencje, zamiast rozmawiać o faktach.Alexxx - Sob 03 Paź, 2015
Bonczek napisał/a:
To moze prościej - kupisz dzisiaj dwa flagowce, zapłacisz za każdego 3,5k - za dwa lata za iPhone dostaniesz więcej niż za samsunga nigdy nie rozumiem w tych dyskusjach sporu o preferencje, zamiast rozmawiać o faktach.
plas one (+1)PiTT - Sob 03 Paź, 2015 pokazcie mi chociaz jedna osobe ktora przesiadla sie z androida na iosa i zalowala tej zmiany... z reka na sercu nie znam takich przypadkow
niestety nie liczy sie opinia osob ktore bawily sie iphonem 5 min w sklepie KarQ - Sob 03 Paź, 2015 PiTT, ja to zrobiłem i wróciłem do andka. Tylko to było w czasach IP3GS Bonczek - Nie 04 Paź, 2015
KarQ napisał/a:
PiTT, ja to zrobiłem i wróciłem do andka. Tylko to było w czasach IP3GS
Ja za czasów iPhone 3 i wróciłem do Nokii KarQ - Nie 04 Paź, 2015 Faktycznie, wtedy to był jeszcze symbian