Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Pon 08 Wrz, 2014
PiTT napisał/a:
kamil napisał/a:
nie wiem co wy z tą długością siedzisk. Mi się dobrze jeździ w Subaru. W trasy idealnie.
bo moze w subaru sa ok fotele
Albo jak ktoś jest niski to ma krótsze nogi
Ale żeby nie było, czy długie siedziska nie przeszkadzają wam przy czestym wciskaniu sprzęgła ?
Ja miałem w ibizie przedłużane (sport) siedzisko i jak w korkach się wystałem to lewa noga dostawała przez to siedzisko mocno w kość.
Tutaj nawet widać ile wystaje względem boków.
kamil - Pon 08 Wrz, 2014 nie sądze, znając Ciebie tez byś powiedział, ze jakieś za krótkie PiTT - Pon 08 Wrz, 2014 m pakietowe w e39 z wysuwanym poduchami byly genialneM - Pon 08 Wrz, 2014 Anonymous - Pon 08 Wrz, 2014
CHRZANEK napisał/a:
Dla mnie fenomenalne fotele (seryjne nie żadne Recaro itp) ma ...
Mercedes W124.
Wiem że to stary samochód i nie ma co porównywać, ale naprawde byłem pod wrażeniem że 30 lat temu ktoś wymyślił taki fotel.
30 lat temu to napewno była ekstraliga,teraz tez naprawde dają rade,moim 124 leciałem 1800km z francji z postojami tylko na tankowanie i nie mam zastrzezeńŚwięty - Pon 08 Wrz, 2014
kamil napisał/a:
jak byłby silnik 2.0t to zawsze bezpieczniej. Jednostka 2.3 zdecydowanie bardziej awaryjna. Fura mistrz.
Też wole 2.0t ale ten konkretny z ogłoszenia jest wypasiony na maxa. Wpisałem co chciałbym mieć w furze i wyskoczył mi ten saab i S60R z 2002r
skoncentrowałem się na sabie 9-5, v70 i s60... niestety ciężko coś konkretnego znaleźć, albo jakiś strucel, albo ze słabym wyposażeniem...Marek23 - Śro 10 Wrz, 2014 jezdzilem dzis rs tsi, czuc,ze tam siedzie 240-250 koni, auto jedzie konkretnie, bardzo konkretnie. Do fotele kozak, dajesz plecy w pion jak w kuble i zaglowek Ci szyji nie pochyla w dół.
Pali mało jak sie jeździ ze stałym gazem, spokojnie. Ale przy dynamicznej jeździe żre. Nie kumam jak komuś to może w cyklu mieszanym palić 8,9 czy nawet tylko 10litrów. Non possible.dzik - Śro 10 Wrz, 2014 Jak widać możliwe:
http://www.spritmonitor.d...230&powerunit=2Niemy - Śro 10 Wrz, 2014 ale jeżdżąc za Niemcem (poza autobahn) to spalanie w dieslu wynosi 4l Marek23 - Śro 10 Wrz, 2014
Ale ja w każdym aucie wciskam gaz do dechy jak mogę. A jak mam 240 koni i muzyczkę v8 z głośników, a potencjalnie 290 kuca po Compsporcie i boxie to to dopiero bede cisnął.
Poza tym taki z Ciebie Dzik orędownik benzyny,itd a nawet kurna programu nie zrobiłeś w pastuchu.
PS. Ok, targam się z myślami nad beną, przyznaję PiTT - Śro 10 Wrz, 2014 w spritmonitorze chyba kazde auto jakie mialem, robilem jedne z najwyzszych srednich
chooja warte, ja to tylko uzywam jako prywatny dziennik spalania bo doskonale wiem ze jazda 4km do pracy i 4km ze srednia pewnie 20-30km/h nie wplywa pozytywnie na wyniki
jesli rs tsi pali tyle do golf 5 gti to trzeba liczyc po miescie 13-14 a w trasie 8-9Niemy - Śro 10 Wrz, 2014 te wyniki w spritmonitorze są jak dane katalogowe Anonymous - Śro 10 Wrz, 2014
PiTT napisał/a:
w spritmonitorze chyba kazde auto jakie mialem, robilem jedne z najwyzszych srednich
+1
dokładnie chuja warte,im nawet evo palą po 12.Anonymous - Śro 10 Wrz, 2014 ale bądzmy delikatni i wstrzymajmy sie od złośliwych komentarzy,dla niektórych ta strona to jak bibliaKamill - Śro 10 Wrz, 2014 Przecież i tak tu nie zagląda, te anonimowe osoby o których wspominasz.