Ktos upalal takie cudo ??anjas - Czw 09 Paź, 2008 To nie OPC tylko OPC line - pakiet stylistyczny.
Ciąłem się kilka razy z taką w dizlu chipniętą na 185 koni. Na prostej astra dostawała od Clio a na zakrętach ja dostawałem od kierowcy astry (bardzo dobrze ją ogarniał a ja nawet nie próbowałem się go trzymać).
A ogólnie co do takiej astry do bardzo podobną ma PieQt, ale z benzyną 1.8 125 koni (chyba). Moc zdecydowanie za mała jak na tą masę, ale samochód bardzo ładny.lenny - Czw 09 Paź, 2008
astry sie nie prowadzą na dodatek, wiem bo mialem kiedys taka sluzbową do upalania:) bezstresowo natomiast brala wszystkie krawezniki wlasciwie przy kazdej predkosci...qbus - Czw 09 Paź, 2008
Cytat:
bezstresowo natomiast brala wszystkie krawezniki wlasciwie przy kazdej predkosci...
który samochód najlepiej wyjezdza na krawezniki?
służbowy
szymlorek - Sob 11 Paź, 2008 Właśnie w zakręcie upierdoliło mi się jedno z tylnych mocowań stabilizatora, motyla noga ale się wystraszyłem, ciepło się zrobiło rasta - Sob 11 Paź, 2008 Panowie jestem w szoku, właśnie odezwał się do mnie typ co posiada Fokę Turbo ściągniętą z USA. Więc nie jestem sam w dodatku mieszka w wawie. Jak zrobi sprzęgło będzie sparing kubas - Nie 12 Paź, 2008 szymlorek no widzisz ford .... wortsaxorulez - Nie 12 Paź, 2008 rasta,
dawaj go do nasrasta - Nie 12 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
dawaj go do nas
Sopoko spoko, jak się z nim spotkam i przejdzie wstępną weryfikację na pewno go tu zaproszę Vlodarsky - Nie 12 Paź, 2008 zadaj mi ze 20 pytań (przynajmniej 4 muszą być o jego siostrę...)KonradMK - Nie 12 Paź, 2008
Vlodarsky napisał/a:
zadaj mi ze 20 pytań (przynajmniej 4 muszą być o jego siostrę...)
włodi, skąd ty znasz jego siostrę? wkurczy się jak się dowierasta - Nie 12 Paź, 2008 Oka, nie omieszkam sprawdzić siostry, czy się nadaję Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 dajesz jakies foto pogaldowe auta rasta - Nie 12 Paź, 2008
Jakieś pytania, he?Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 nie no pedał straszny .... jak wywali progi, brewki i zderzak to bedzie git lusterka niebrzydkie