qbus - Pon 23 Wrz, 2013 To ile h grania na glowny watek?
Ja troche pochorowalem w zeszlym tygodniu, nadrobilem troche zaleglosci z Uncharted3 (szybko poszlo) i Red Dead Redemption (cos ok 50h grania a dalej okolice 50% ukonczenia)... GTA zostawiam na zime, choc tutaj jeszcze dojdzie GT6.was79 - Pon 23 Wrz, 2013 http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=4064NBL - Wto 24 Wrz, 2013
Cytat:
Kurcze zamknąłem dzisiaj główny wątek GTA V, zacna gra, choć mam lekki niedosyt - spróbuję sieknąć w tym tygodniu misje poboczne
Mam to samo - tzn niedosyt - według mnie nie wykorzystana mapa i tyle,
mało misji na terenach pozamiejskich itp liczyłem na dużo dużo więcej.
Misje ciekawe ale zdarzały się też te banalne.
fabuła główna zajęła mi 32h na spokojnie. Teraz może jak czas pozwoli to się
pogra w dodatkowe misje itp, ale mimo to nie zmienie zdania że powinna zawierać
więcej misji więcej napadów itppP - Wto 24 Wrz, 2013 32h przez 7 dni a więc 4,5h dziennie grania hehe, ludzie to mają czas Bonczek - Wto 24 Wrz, 2013 Ja grałem ok. 3h dziennie przez 4 dni + jakieś 2h w sobotę + 6-7h w niedzielę, muszę jeszcze zerknąć statystyki (ale niestety pozarywałem nocki ) zefir - Śro 25 Wrz, 2013 mnie Fifa 14 rozjebała, poprostu pierwsze wrazenie po Fifa 12, to dziesiatki zmian na plus, plus mega opcje sieciowe i ogarniete menu wkoncu jest.
z tym GTA V jest troche tak jak sie czyta, ze sama gra mega, ale tak nagle sie urywa zakonczenie chyba szykuja gta 5 pod dodatki anjas - Śro 25 Wrz, 2013
zefir napisał/a:
chyba szykuja gta 5 pod dodatki
też myślę, że nastawili się na spory zysk z DLC.zefir - Śro 25 Wrz, 2013 dlatego poczekam na wersje complete edition
za duzo mam zaległosci w graniu plus nie nastawiam sie wogole na ps4 wiec mam czas
generalnie polecam gre Dishonored, jesli ktos chce pograc w niezla skradnke, ktora rowniez moze byc mega FPS-em, duzo grania i trzeba pomyslec, kazda misje mozna przejsc na kilka sposobow, do tego naprawde niezla fabula, zaczalem grac ale wjechala poki co Fifa 14 i do konca tygodnia jest jeden plan Fifa 14 i siłownia PGmaster - Śro 25 Wrz, 2013
zefir napisał/a:
mnie Fifa 14 rozjebała, poprostu pierwsze wrazenie po Fifa 12, to dziesiatki zmian na plus, plus mega opcje sieciowe i ogarniete menu wkoncu jest.
Wczoraj na tableta sciagnalem bo jest za darmoszke (niby) i calkiem fajnie sie gra.rasta - Śro 25 Wrz, 2013
zefir napisał/a:
generalnie polecam gre Dishonored, jesli ktos chce pograc w niezla skradnke, ktora rowniez moze byc mega FPS-em, duzo grania i trzeba pomyslec, kazda misje mozna przejsc na kilka sposobow, do tego naprawde niezla fabula,
Też polecam kamil - Czw 26 Wrz, 2013 każdy radzi sobie z rzeczywistością jak tylko może... http://wolna-polska.pl/wi...isy-gta-2013-09Michał - Czw 26 Wrz, 2013 łożeszkarwa
was79 - Czw 26 Wrz, 2013 hardkorowe rasta - Czw 26 Wrz, 2013 WTF Co to za bełkot, to jakiś nienormalny pisał Co to wogóle za strona? Sibu - Czw 26 Wrz, 2013 Wychodzi na to, że jest to tylko tłumaczenie z tego blogu: