kamil - Pon 05 Paź, 2015 kumpel z pracy po 5 latach zabawy z ios przerzucił się na androida i bardzo sobie chwali.
oczywiście mówi, ze były plusy iosa, i są minusy androida, ale więcej kasy w kieszeni i zadowolony.bizon - Pon 05 Paź, 2015 Ja przerzuciłem się z Samsunga S3 na iPhona 5s, nie dałem rady i poszedłem z HTC M8
Choć nie powiem, że się nie oglądam za 6S Plus Jakarti - Pon 05 Paź, 2015
bizon napisał/a:
iPhona 5s
nie chcesz sprzedac?
szukam uzywki takiej z pewnego zrodlakosmita - Pon 05 Paź, 2015 Polecam nokie z WP. Nie trzeba brać udziału w gównoburzy japko vs android Kenet - Pon 05 Paź, 2015 Też chętnie zakupię 5S najlepiej od Pitta PiTT - Pon 05 Paź, 2015
Kenet napisał/a:
Też chętnie zakupię 5S najlepiej od Pitta
a moze byc s5?
ja wlasnie chce zostawic sobie 5s jako sluzbowy a pozbyc sie galaxy s5... sobie ogarne moze za jakis czas 6s plus bo jednak mniejszego nie ma sensu Kenet - Wto 06 Paź, 2015 S5 to tylko Audi się do czegoś nadaje bizon - Wto 06 Paź, 2015
Jakarti napisał/a:
bizon napisał/a:
iPhona 5s
nie chcesz sprzedac?
szukam uzywki takiej z pewnego zrodla
To było w zeszłym roku
Przyjechał po niego jakiś 16-letni młodzian ubrany jak panna z tatą za kierownicą Mercedesa. Obejrzał czy nie ma rysek, powiedział, że ten będzie idealny do fotografowania modelek na wybiegu, co jest jego pasją o poprosił tatę o wyłożenie 2 kafli MoRToN - Śro 07 Paź, 2015 O wlasnie, nie ma ktoś jakiegoś działjącego androida ? Poczebuje coś do samochodu zeby janosika pociągnał i właściwie tylko do tego. Ekran możliwie jak największy. Bateria w sumie też nie ważna bo cały czas na kablu.bizon - Czw 08 Paź, 2015 może takie coś?
http://allegro.pl/lenovo-...5709957002.htmlMoRToN - Czw 08 Paź, 2015 Liczyłem na coś bardziej skatowanego i tańszego.
Ile finalnie za to ?MoRToN - Pon 12 Paź, 2015 A do sprzedania moje Xperia Z3 dual. Czarna. Stan prawie jak nowy (jest oklejona od nowości dodatkowo cały czas w kondonie)michool_vt - Wto 13 Paź, 2015 użytkował ktoś dłużej telefon z windowsem? taka sama kupa jak android że się wiesza po dwóch miesiącach użytkowania?anjas - Wto 13 Paź, 2015 Ja mam juz druga sluzbowke na windowsie. Dla mnie spoko, nie zawiesza się, działa stabilnie. Choc niektórzy maja problemy, tak jakby zależało to od egzemplarza a nie systemu.Jakarti - Wto 13 Paź, 2015
anjas napisał/a:
Choc niektórzy maja problemy, tak jakby zależało to od egzemplarza a nie systemu.