Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG
B-Rey - Pon 28 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
Cytat:
Pytanie, kto to czyta?
kilka milionow ludzi dziennie
B-Rey napisał/a:
Dlatego teraz 99% ludzi uważa, że 2.0 TDI trują jak 1.6D z zepsutymi wtryskami.
Bonczek - Pon 28 Wrz, 2015 Zakulisowo podejrzenie padło jeszcze na jednego gracza, ale troche mnie to dziwi bo miałem wrażenie ze dojada go w przyszłym roku. Cóż widocznie stany potrzebują jeszcze więcej pieniędzy a wiadomo ze w Europie najłatwiej wyjąc od Niemców i tak w ogole kary karami ale czekam co sie w końcu okaże nie tak bo każde zródło podaje inaczej, jak rowniez to jakich silników 'problem' dotyczy. A tymczasem w jednym małym bogatym kraju europejskim dzisiaj była wstrzymana sprzedaż VW.Alexxx - Wto 29 Wrz, 2015 Badam tsss
http://spedycje.pl/wiadom..._oszukiwal.htmlJakarti - Wto 29 Wrz, 2015 Niektóre modele Mercedesa, BMW i Peugeota spalają o 50% więcej paliwa niż podają oficjalne dane – ujawniają najnowsze testy (raport T&E)
no koorwa jak to?! nikt nie ma spalania typu 2,9l / 100 albo 3,5 ? bob.dsk - Wto 29 Wrz, 2015 A45 wg. producenta
(miasto/trasa/cykl mieszany w l/100 km) 9,1/5,9/7,1
Ja się pytam jak kierwa!!!! Anonymous - Wto 29 Wrz, 2015 Na laweciebob.dsk - Wto 29 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
Na lawecie
To chyba musi być oszczędna laweta Jakarti - Wto 29 Wrz, 2015 auto na lawecie na wolnych obrotach
a laweta swoje.. Alexxx - Wto 29 Wrz, 2015 "Proszę wetknąć sondę w widoczną końcówkę wydechu a zobaczą Państwo jakie czyste są spaliny tego Peugota"
by SpalaczBenzynywas79 - Wto 29 Wrz, 2015 Octa rs dizel ma jeszcze lepiej Marek23 - Wto 29 Wrz, 2015
was79 napisał/a:
Octa rs dizel ma jeszcze lepiej
Nowa C klasa ma tak samo, a to prawdziwe auto.Alexxx - Wto 29 Wrz, 2015
Marek23 napisał/a:
prawdziwe auto.
"Prawdziwe" powiadasz?
LiveFeed.Marek23 - Wto 29 Wrz, 2015 Zaprosilbys mnie na jakis TD zamiast dobijac
Te wydechy w zderzakach to slaba akcja, a jakich tam nie ma to jeszcze gorsza. Ale taki kierunek swiata, nic z tym nie zrobisz....poza zaproszeniem na TD Kamill - Wto 29 Wrz, 2015
Marek23 napisał/a:
Zaprosilbys mnie na jakis TD zamiast dobijac
Te wydechy w zderzakach to slaba akcja, a jakich tam nie ma to jeszcze gorsza. Ale taki kierunek swiata, nic z tym nie zrobisz....poza zaproszeniem na TD
Zapraszam Cię w raz z hondą na niedzielne bednary.Marek23 - Wto 29 Wrz, 2015 Ja tu krwiawiąc zbieram na rajd na podkarpaciu, a mam wieźć tą Hondę przez pół polski na lotnisko? Szkoda by mi było kasy.