Jakarti - Wto 15 Sie, 2006 ehh Mareczku - rozumiem Cie - wiem co czujesz. ja od dluuugiego czasu tez mam sporo zonkow z Punto i staram sie raczej z tym pogodzic niz plakac.. nie ma wyjscia. byl taki okres, ze pisalem o tym w Pimpie ale stweirdzilem potem, ze Pimp jest po to, zeby sie lansowac )) wiec nei mozna mowic, ze sie fura sypie bedzie dobrze dzieciak!! zobaczysz!Vlodarsky - Wto 15 Sie, 2006 wiem, że będze dobrze bo to ja pracuje przy moim samochodzie.. tylko, żebym nie musiał żebrać na wahe jak już wszystko zrobie...Anonymous - Wto 15 Sie, 2006
Dla kolegi Niemystrick - Wto 15 Sie, 2006 warwi zarąbisty vts! Chciałem jechac go zobaczec, ale mnie wyprzedziłeś! Jak myślisz, przebieg faktyczny, czy kręcony?Anonymous - Wto 15 Sie, 2006 Autko kupiłem od znajomego który jeżdzi w MP również saxo. Ma strasznie dużo kaski na starty i na autka. Cywilnie to auto było bardzo mało jezdzone (jezdzi prawie nową A4 a oprócz tego ma jeszcze kilka autek do wyboru), auto służyło do zapoznania z trasą i treningów. To jest koleś u którego nie ma półśrodków, zamienników itd. Wszystko co trzeba, było zrobić jestem pewien że było robione. Sprowadzil go jak auto miało kilka miesięcy i wydaje mi się że przebieg jest prawdziwy. Dla mnie najważniejsze jest że jest prościutkie i wszystko jest zrobione tak jak ma być. Nic nie stuka nie puka, jeździ prosto, hamuje prosto, belka nowa, skrzynka super a motorki w tych autach się nie psują.saxorulez - Wto 15 Sie, 2006 hehe.. motorki nie - ale wszystko dookołą sie psuje Loko - Wto 15 Sie, 2006 A jak cicho chodzi ten vts, na wawelskim az się dziwiliśmy z zową ze coś z nim nie tak (Wtedy ja miałem dziure w wydechu i zowa chyba też )Niemy - Wto 15 Sie, 2006
warwi napisał/a:
Dla kolegi Niemy
dzieki
bardzo ladny VTS :564:
te fele to sa 16" czy 15" ? wydaja sie duze, moze dlatego ze biale,speedline 2106? czy inne?strick - Śro 16 Sie, 2006 To sa 15, jeżeli się nie myle OZAnonymous - Śro 16 Sie, 2006 15tki ale speedline 2114strick - Śro 16 Sie, 2006 Mam nawet zdjęcia twojego z ogłoszenia!Anonymous - Śro 16 Sie, 2006 bardzo ladne to saxo i super felgi.
PS. Odnosze wrazenie ze tu na forum wiekszosc to VTSy Loko - Śro 16 Sie, 2006 Zdaje Ci się Anonymous - Śro 16 Sie, 2006 LOKO: mam nadzieję że to nie o moim saxofonie Loko - Śro 16 Sie, 2006 Nie nie to odnośnie PS było
Twój saxofon jest jak najbardziej ok, jak był do sprzedania to nawet mówiłem ze sprzedaje swojego i biore tamtego, bo w bardzo dobrych pieniądzach był (nawet można powiedzieć ze w zajebistych, biorąc pod uwage felgi, flock i kiere), i jak jeszcze mówisz ze wszystko z nim ok to tym bardziej szkoda ze nie jest mój Dobrze bym na tym wyszedł, 4 lata młodsze auto za około 2 tysiaki