To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Projekt Clio Sport 200+

MoRToN - Pią 12 Wrz, 2008

Jak bedziesz daj cynka, chciałbym zobaczyć jak to wygląda.
Anonymous - Pią 12 Wrz, 2008

Zadalem pytanie i narazie cisza, wiec w przyszlym tygodniu sie wybiore.
I tak planowalem do IKEA jechac ;)

M - Pią 12 Wrz, 2008

Ja mam uszkodzony afr wiec nic nie pomierze, umow się z Dzikiem na zdjecie logu w postaci pliku - spojrze i powiem Ci czy i gdzie mozna cos urwac.
dzik - Pią 12 Wrz, 2008

Sorki, przegapilem pytanie. W weekend jestem. Wieczorem Ci napisze czy mam AFR'a w domu bo juz kompletnie zapomnialem gdzie teraz jest :D
M - Pią 12 Wrz, 2008

Dziku mozesz zdjac log LogWorksem?
dzik - Pią 12 Wrz, 2008

poszukam czy mam kabel com, zawsze podpinalem tylko wyjscie do SA
M - Pią 12 Wrz, 2008

dzik napisał/a:
poszukam czy mam kabel com, zawsze podpinalem tylko wyjscie do SA

Ja mam jak chcesz

dzik - Pią 12 Wrz, 2008

AFR mam przy sobie, kabla jak nie znajde jutro w garazu to podrzuce go do eM'a.
Wiec ziom wpadaj w weekend.

Anonymous - Pią 12 Wrz, 2008

Ok to jutro jak napisalem jestem, 13-14 moze wczesniej zobaczymy ile rakieta pogoni :rotfl:
Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008

SWEET :jupi: Dziku naprawde dzieki za wszystko :) twoja zabawka powinna przyspieszyc prace :) Jutro jeszcze pojezdze i zrobie logi bo te dzisiejsze strasznie poszarpane :) Jak to przejzalem to sie wcale nie dziwie ze dostalem opierdziel do Henka ze operuje gazem jak wariat :)

Morton sorry ale nie mialem z trasy dostepu do neta, a nie mam twojego numeru gsm.
Ale w najblizszym czasie bede sie wybieral do IKEA wiec moze zobaczysz juz efekt finalny ;D ;D

FreeMan - Sob 13 Wrz, 2008

wszyscy wiemy ze Dzik ma super zabawki ... ale jakie efekty u Ciebie ? Jest potencjal ?
Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008

Ja tam tajemnic AFR u zadnego senseja nie zglebialem :) Ale dziku mowil ze w Star Treku za malo paliwa w calym zakresie, tylko gora powyzej 6500rpm byla ok.
Wiec jest co poprawiac :)
Najfajniejsza sprawa ze dalo sie tego AFRa podlaczyc do RS Tunera (dobrze ze kupilem wersje PRO :D )i mozna bylo logowac kompletny odczyt lacznie z tymi danymi. Co mysle znacznie usprawni proces strojenia :)

M - Nie 14 Wrz, 2008

Wstaw log misiupysiu :)
Anonymous - Nie 14 Wrz, 2008

Oto ligi jakie dzisiaj zrobilem, dodam jeszcze kilka innych i podam linki.
Proponuje by kazdy kto chce sobie to poprzegladac zarejestrowal sie na stronie fastchipa i pobral sobie program RS Tuner

Link do folderu publicznego:
http://cid-ab770112477b11...20%202008-09-14

eM bede wdzieczny za wszelkie uwagi :)

Dziku w katalogu jest takze twoj plik logu ! (plik z rozszezeniem .zip otwierasz bezposrednio z RS Tunera)

M - Nie 14 Wrz, 2008

czym to ogladac?
to nie jest logworks prawda?