MoRToN - Pią 12 Wrz, 2008 Jak bedziesz daj cynka, chciałbym zobaczyć jak to wygląda.Anonymous - Pią 12 Wrz, 2008 Zadalem pytanie i narazie cisza, wiec w przyszlym tygodniu sie wybiore.
I tak planowalem do IKEA jechac M - Pią 12 Wrz, 2008 Ja mam uszkodzony afr wiec nic nie pomierze, umow się z Dzikiem na zdjecie logu w postaci pliku - spojrze i powiem Ci czy i gdzie mozna cos urwac.dzik - Pią 12 Wrz, 2008 Sorki, przegapilem pytanie. W weekend jestem. Wieczorem Ci napisze czy mam AFR'a w domu bo juz kompletnie zapomnialem gdzie teraz jest M - Pią 12 Wrz, 2008 Dziku mozesz zdjac log LogWorksem?dzik - Pią 12 Wrz, 2008 poszukam czy mam kabel com, zawsze podpinalem tylko wyjscie do SAM - Pią 12 Wrz, 2008
dzik napisał/a:
poszukam czy mam kabel com, zawsze podpinalem tylko wyjscie do SA
Ja mam jak chceszdzik - Pią 12 Wrz, 2008 AFR mam przy sobie, kabla jak nie znajde jutro w garazu to podrzuce go do eM'a.
Wiec ziom wpadaj w weekend.Anonymous - Pią 12 Wrz, 2008 Ok to jutro jak napisalem jestem, 13-14 moze wczesniej zobaczymy ile rakieta pogoni Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008 SWEET Dziku naprawde dzieki za wszystko twoja zabawka powinna przyspieszyc prace Jutro jeszcze pojezdze i zrobie logi bo te dzisiejsze strasznie poszarpane Jak to przejzalem to sie wcale nie dziwie ze dostalem opierdziel do Henka ze operuje gazem jak wariat
Morton sorry ale nie mialem z trasy dostepu do neta, a nie mam twojego numeru gsm.
Ale w najblizszym czasie bede sie wybieral do IKEA wiec moze zobaczysz juz efekt finalny FreeMan - Sob 13 Wrz, 2008 wszyscy wiemy ze Dzik ma super zabawki ... ale jakie efekty u Ciebie ? Jest potencjal ?Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008 Ja tam tajemnic AFR u zadnego senseja nie zglebialem Ale dziku mowil ze w Star Treku za malo paliwa w calym zakresie, tylko gora powyzej 6500rpm byla ok.
Wiec jest co poprawiac
Najfajniejsza sprawa ze dalo sie tego AFRa podlaczyc do RS Tunera (dobrze ze kupilem wersje PRO )i mozna bylo logowac kompletny odczyt lacznie z tymi danymi. Co mysle znacznie usprawni proces strojenia M - Nie 14 Wrz, 2008 Wstaw log misiupysiu Anonymous - Nie 14 Wrz, 2008 Oto ligi jakie dzisiaj zrobilem, dodam jeszcze kilka innych i podam linki.
Proponuje by kazdy kto chce sobie to poprzegladac zarejestrowal sie na stronie fastchipa i pobral sobie program RS Tuner
Dziku w katalogu jest takze twoj plik logu ! (plik z rozszezeniem .zip otwierasz bezposrednio z RS Tunera)M - Nie 14 Wrz, 2008 czym to ogladac?
to nie jest logworks prawda?