pP - Wto 02 Cze, 2009 MICROSOFT ujawnił kolejną porcję screenów z gry FORZA 3 Już nie mogę się doczekać!!!
pP - Wto 02 Cze, 2009
Cartoon - Wto 02 Cze, 2009 PiTT - Wto 02 Cze, 2009 coś mi się wydaje że ostatecznie GT zostanie zmasakrowane przez Forze
kurde, ale czekać aż do października Kamilbike - Wto 02 Cze, 2009 Kopie, gniecie, rozwala, masakruje itd, jajca. Jak juz sie pokaze to kupuje, zamykam sie w domu, wylaczam telefon, daje srodek nasenny dla konia ojcu ( co by spal z tydzien ) i graaaaam.Michał - Wto 02 Cze, 2009 heheheh
smiać mi sie chce z tych pseudo symulacji
rok 2000 - wychodzi rysiek burn. Do dzisiaj nic go nie moze pobićAnonymous - Wto 02 Cze, 2009 poczekajcie jeszcze az wyjdzie pelne gt. prolog to dla mnie nieziemska symulacja. po dniu w lublinie siadlem w miniaka na suzuke i naprawde sie zachowywal tak samo. ok nie ma falbanek ale to wg wielu bezdyskusyjnie najlepsza fizyka, no i widok zza kiery. ten w forzy3 ciagle slabszyMichał - Wto 02 Cze, 2009
JIMEK napisał/a:
poczekajcie jeszcze az wyjdzie pelne gt. prolog to dla mnie nieziemska symulacja. po dniu w lublinie siadlem w miniaka na suzuke i naprawde sie zachowywal tak samo. ok nie ma falbanek ale to wg wielu bezdyskusyjnie najlepsza fizyka, no i widok zza kiery. ten w forzy3 ciagle slabszy
grałem w gt prologue na kierce. Oj, jak mówisz ze to symulacja , to zagraj w ryszarda
przykład. W GT i w fotrzie nie ma takiego pojęcia jak docisk przedniej osi przed zakrętem celem lepszego schamowania a w rysku jestanjas - Wto 02 Cze, 2009 przewagą Forza3 na pewno będzie to, że się pojawi...
Bo z pełnym GT5 jest jak z fiestą noxa Michał - Wto 02 Cze, 2009 PiTT - Wto 02 Cze, 2009 kurde, będę musiał sobie chyba zamówić PS3 + GT bo nie grałem nigdy na spokojnie w domu, jedynie w sklepie a to nie to samo
jak dla mnie z dotychczasowych gierek, forza wymiata a grałem też w Ryśka, którego uważam za mocno trudnego
jednak mimo wszystko wolę forzę bo jest dużoooo więcej fur i można jest dowolnie dłubać a Rysiek to tylko rajdówkiAnonymous - Wto 02 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
kurde, będę musiał sobie chyba zamówić PS3 + GT bo nie grałem nigdy na spokojnie w domu, jedynie w sklepie a to nie to samo
to zapraszam cie stary w weekend, jako rewanz gramy u ciebie w forze bo tez nigdy nie gralemPiTT - Wto 02 Cze, 2009
JIMEK napisał/a:
PiTT napisał/a:
kurde, będę musiał sobie chyba zamówić PS3 + GT bo nie grałem nigdy na spokojnie w domu, jedynie w sklepie a to nie to samo
to zapraszam cie stary w weekend, jako rewanz gramy u ciebie w forze bo tez nigdy nie gralem
GIT - tak jak się umawialiśmy od jakiś 2 lat
ale tak na serio to bardzo chętnie, sprawdzimy jedno i drugie, porównamy, przetestujemy
w ten weekend mogę być wyłączony bo jakiś wyjazd mam z roboty na mazury
zgadamy się
a jeszcze w temacie gierek - od soboty tasuję w fifę 09 - mega mega mega, żałuję że tak długo jej nie kupowałem - na kierownicy oczywiście atakuję KarQ - Wto 02 Cze, 2009 Ja już pisałem GT5 + G25 - połączenie idealne.
Osobiście nie grałem w RB, ale znajomy sporo napierdzielał i wyżej wymienionym zestawem był zachwycony.
Nie umiem grać w GT5 na padzie i nie czerpię z tego przyjemności.Cartoon - Wto 02 Cze, 2009 Jak przejdę GT4 na 100% to kupię ps3 i taki zestaw