Kajtek po paruset kilometrach w Wurcu zjadłby Hołka na śniadanie. Krzysiek pojechał dobrze, ale niech nie mówi, że to historyczna chwila dla polskich rajdów, bo takie coś nie przystoi.
A czy to nie jest historyczna chwila ?? Jezeli nie, to kiedy taka nastąpi? Jak Kajto zbierze budzet i pojedzie (i uda mu sie skonczyc na wyzszym miejscu??)
Co za bzdury, do tego gdybanie ze po paruset kilometrach zjadłby Hołka, to niech koorwa zje a nie czeka na gwiazdke z nieba.ŁukaszS3 - Pon 29 Cze, 2009
Marek23 napisał/a:
bo nie ma już w sobie determinacji i pasji dla rajdów.
Jak nie ma jak na tydzień przed rajdem odstawił sex żeby być agresywnym Marek23 - Pon 29 Cze, 2009
Cytat:
Co za bzdury, do tego gdybanie ze po paruset kilometrach zjadłby Hołka, to niech koorwa zje a nie czeka na gwiazdke z nieba.
To niech ku.rwa Holek wystartuje na jakimkolwiek rajdzie autem grupy N. Kuzaj, przynajmniej schylił głowę i w końcu wsiadł w eNke. A Krzysiu olał, o co nie mam pretensji, ale niech się nie robi najlepszym polskim rajdowcem, bo nie jest od dawna.
Cytat:
A czy to nie jest historyczna chwila ?? Jezeli nie, to kiedy taka nastąpi? Jak Kajto zbierze budzet i pojedzie (i uda mu sie skonczyc na wyzszym miejscu??)
Historyczna to była jak Kościuch wygrał eliminację JWRC, jeśli już. A to jest marketingowa ściema i tyle.
ŁukaszS3 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
bo nie ma już w sobie determinacji i pasji dla rajdów.
Jak nie ma jak na tydzień przed rajdem odstawił sex żeby być agresywnym
Co za bzdury, do tego gdybanie ze po paruset kilometrach zjadłby Hołka, to niech koorwa zje a nie czeka na gwiazdke z nieba.
To niech ku.rwa Holek wystartuje na jakimkolwiek rajdzie autem grupy N. Kuzaj, przynajmniej schylił głowę i w końcu wsiadł w eNke. A Krzysiu olał, o co nie mam pretensji, ale niech się nie robi najlepszym polskim rajdowcem, bo nie jest od dawna.
Cytat:
Historyczna to była jak Kościuch wygrał eliminację JWRC, jeśli już. A to jest marketingowa ściema i tyle.
nie no nie moge, idac tym trybem myslenia to Loeb powinien wsiasc z s2000 zeby pokazac Kajetanowi ze jest od niego szybszy?? Od kiedy to zeby cos udowodnic trzeba wsiadac w auto nizszej klasy (trocha tak jakby Kliczko mial zrzucic 20 kg zeby isc wage nizej).
Jezeli to jest marketingowa sciama to powiem jedno. Twoj BOSKI Kajetanowicz nigdy nic w marketingu nie osiągnie.Gaydek - Pon 29 Cze, 2009 Byłem, widziałem, podobało mi się a że nie znam się za dobrze (w zasadzie to znam się byle jak) to i zdjęcia są takie... no wiecie, tylko tych znanych driverów. Chciałem wziąć ze sobą Profesora, ale nic z tego nie wyszło. Profesorze, może nast. razem .
Kilka fotek na szybko.
Petter
też Peter, ale nie Solberg a Gaydek saxorulez - Pon 29 Cze, 2009 ostatnie srogie.. Gaydek - Pon 29 Cze, 2009
Gaydek - Pon 29 Cze, 2009
ale jestem niesforny
Marek23 - Pon 29 Cze, 2009 Bad-i koniec dyskusji, masz swoje poglądy, ja swoje, powodzenia na oesie.Gaydek - Pon 29 Cze, 2009