To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] Rajd Polski 2009 runda WRC

Bad-i - Pon 29 Cze, 2009

Marek23 napisał/a:

Kajtek po paruset kilometrach w Wurcu zjadłby Hołka na śniadanie. Krzysiek pojechał dobrze, ale niech nie mówi, że to historyczna chwila dla polskich rajdów, bo takie coś nie przystoi.

A czy to nie jest historyczna chwila ?? Jezeli nie, to kiedy taka nastąpi? Jak Kajto zbierze budzet i pojedzie (i uda mu sie skonczyc na wyzszym miejscu??)

Co za bzdury, do tego gdybanie ze po paruset kilometrach zjadłby Hołka, to niech koorwa zje a nie czeka na gwiazdke z nieba.

ŁukaszS3 - Pon 29 Cze, 2009

Marek23 napisał/a:
bo nie ma już w sobie determinacji i pasji dla rajdów.

Jak nie ma jak na tydzień przed rajdem odstawił sex żeby być agresywnym ;)

Marek23 - Pon 29 Cze, 2009

Cytat:
Co za bzdury, do tego gdybanie ze po paruset kilometrach zjadłby Hołka, to niech koorwa zje a nie czeka na gwiazdke z nieba.

To niech ku.rwa Holek wystartuje na jakimkolwiek rajdzie autem grupy N. Kuzaj, przynajmniej schylił głowę i w końcu wsiadł w eNke. A Krzysiu olał, o co nie mam pretensji, ale niech się nie robi najlepszym polskim rajdowcem, bo nie jest od dawna.
Cytat:
A czy to nie jest historyczna chwila ?? Jezeli nie, to kiedy taka nastąpi? Jak Kajto zbierze budzet i pojedzie (i uda mu sie skonczyc na wyzszym miejscu??)

:lol2: Historyczna to była jak Kościuch wygrał eliminację JWRC, jeśli już. A to jest marketingowa ściema i tyle.
ŁukaszS3 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
bo nie ma już w sobie determinacji i pasji dla rajdów.

Jak nie ma jak na tydzień przed rajdem odstawił sex żeby być agresywnym ;)

:lol2: :crazy: Chyba, zeby rypać po rajdzie blachary.

Bad-i - Pon 29 Cze, 2009

Marek23 napisał/a:
Cytat:

To niech ku.rwa Holek wystartuje na jakimkolwiek rajdzie autem grupy N. Kuzaj, przynajmniej schylił głowę i w końcu wsiadł w eNke. A Krzysiu olał, o co nie mam pretensji, ale niech się nie robi najlepszym polskim rajdowcem, bo nie jest od dawna.
Cytat:

:lol2: Historyczna to była jak Kościuch wygrał eliminację JWRC, jeśli już. A to jest marketingowa ściema i tyle.

nie no nie moge, idac tym trybem myslenia to Loeb powinien wsiasc z s2000 zeby pokazac Kajetanowi ze jest od niego szybszy?? Od kiedy to zeby cos udowodnic trzeba wsiadac w auto nizszej klasy (trocha tak jakby Kliczko mial zrzucic 20 kg zeby isc wage nizej).

Jezeli to jest marketingowa sciama to powiem jedno. Twoj BOSKI Kajetanowicz nigdy nic w marketingu nie osiągnie.

Gaydek - Pon 29 Cze, 2009

Byłem, widziałem, podobało mi się a że nie znam się za dobrze (w zasadzie to znam się byle jak) to i zdjęcia są takie... no wiecie, tylko tych znanych driverów. Chciałem wziąć ze sobą Profesora, ale nic z tego nie wyszło. Profesorze, może nast. razem ;) .

Kilka fotek na szybko.

:jupi:

Petter :jupi:

też Peter, ale nie Solberg a Gaydek ;D

saxorulez - Pon 29 Cze, 2009

ostatnie srogie.. :D

ale jestem niesforny :lol2:

Marek23 - Pon 29 Cze, 2009

Bad-i koniec dyskusji, masz swoje poglądy, ja swoje, powodzenia na oesie.

widziałem to na żywo, faak :/

Mikko mija Jari-Matti

pP - Pon 29 Cze, 2009

ostatnie smutne

Agri

Wszystkie moje foty znajdziecie tu http://picasaweb.google.c...jki2428062009R# .

106 - Pon 29 Cze, 2009

Gaydek napisał/a:

o kurwa jakie wazony wooow

Gaydek napisał/a:

ale o so choooozi.... jak to mozliwe...

OSKAR - Pon 29 Cze, 2009

Witam.
Bylem widzialelem,a raczej goowno widzialem ;/ ;/ w mikolajkach tylko i na sss.

fajnie i ogolnie super bylo,masa ludzi,i klimat prawdziwy rajdowy.

To tyle.