pierwszy z brzegu - Buni. Bez urazy ale robi w Wyrazowie wiatrak z wszystkich bez wyjątku.
Buni ogarnia z tego słyszałem, ale jest to wyjątek potwierdzający regułę. 99% kolesi w bmw nie ogarnia, próbują coś driftować i na takich odpustowych akcjach się kończy.
Nie wiem czy on wpada do Wyrazowa, ale byłoby fajnie.Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 jesli to M3 nie jest jakas torową wydumką,i ma cos wspolnego z seryjnym autem,to 1,48 to czas rewelacyjnysaxorulez - Czw 13 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
sporta żonie
jaki kolor??Stf - Czw 13 Sie, 2009 wypatroszony tylko i mocniejsze negatywy pyknął. moc seryjna. na rozecie czasy tym robi blisko ariela, gorzej tylko 0,5sek...Loko - Czw 13 Sie, 2009 Mocno wypatroszony, lekki aku, totalnie nic w środku tylko dwa kubły i hydrauliczna łapa, klapa przednia i tylna z laminatu, zawias gwint, negatywy, krótki most ze szperą.
Szczerze to ciężko mi wymyślić co jeszcze w kwestii skręcania można zrobić w aucie
Zazdroszczę, chciałbym też kiedyś tak przygotować auto.Stf - Czw 13 Sie, 2009 no przecież mówię, przecież...że wypatroszony dla niektórych wyciągnięcie koła zapasowego to jest patroszenie dla innych ciut więcej Loko - Czw 13 Sie, 2009 Tak tylko chciałem doprecyzować , nie zmienia to faktu ze mimo dobrego sprzętu to i on musi tym dobrze latać.Janusz - Czw 13 Sie, 2009
saxorulez napisał/a:
Janusz napisał/a:
sporta żonie
jaki kolor??
srebrny na feldze z ph2.. i z taka latka z tyłu jak ja mam.anjas - Czw 13 Sie, 2009 podobno anjas zajebiście ogarniaJanusz - Czw 13 Sie, 2009
anjas napisał/a:
podobno anjas zajebiście ogarnia
dlatego nie jeździ mi - Czw 13 Sie, 2009 Anjas jest tak dobry, że już nie musi jeździć...anjas - Czw 13 Sie, 2009
mi napisał/a:
Anjas jest tak dobry, że już nie musi jeździć...
agrimichool_vt - Czw 13 Sie, 2009 bedziemy mieli cos do pomiaru? czy stoper w komórce..? M - Czw 13 Sie, 2009 ja zrobilem swoj pomiar na fotokomorkach podlaczany do laptopa ale nie mam motywacji zeby to poskladac do kupy
mierzy przynajmniej z f 1000Hz bo sama pętla pomiarowa pracuje z f 17MHzMłody Papież - Czw 13 Sie, 2009 a jest możliwość zabrać ten miernik co był na Radomiu?