Bardzo mozliwe ze golf Pitt'a jest faktycznei szybki.
Stojac na swiatlach, mialem przed soba gti 5 na jakims przelocie chyba.
Dostalem +/- 6 dlugosci.
Fakt faktem mam 3tony / 160KM na pusto, ale jechalem z wylaczona chlodnia.
Zaskoczyl mnie, inaczej wy-pomylony bym ze sprzegla.
ostatnio jeździ mi się bardzo dobrze, albo nie trafiam na szybsze auta
tak czy inaczej nie mam ciśnienia na robienie więcej KM, chociaż mogę sobie wyobrazić co się dzieje jak jest 300KM
ktoś kiedyś pisał że nie zachwyca się hitlerowskim TFSI... ja szczerze mówiąc jestem pełen szacunku jak z seryjnych 200KM robi się dosyć prostymi zabiegami 300+
no chyba że jest jakiś inny silnik który jeszcze taniej i prościej można tak dłubać... anjas - Nie 27 Cze, 2010 dzis miałem sprint z mercedesem s500 (w220).
Start dla mnie, chwilę później przestałem się oddalać (jakaś długość przewagi).
Potem (powyżej 15km/h merc zaczął jakby delikatnie dochodzić, ale naprawdę minimalnie. Przy 18km/h odpuścił i dobrze, bo powyżej na pewno by mnie zjadł k-mart - Nie 27 Cze, 2010
PiTT napisał/a:
k-mart napisał/a:
Bardzo mozliwe ze golf Pitt'a jest faktycznei szybki.
Stojac na swiatlach, mialem przed soba gti 5 na jakims przelocie chyba.
Dostalem +/- 6 dlugosci.
Fakt faktem mam 3tony / 160KM na pusto, ale jechalem z wylaczona chlodnia.
Zaskoczyl mnie, inaczej wy-pomylony bym ze sprzegla.
ostatnio jeździ mi się bardzo dobrze, albo nie trafiam na szybsze auta
tak czy inaczej nie mam ciśnienia na robienie więcej KM, chociaż mogę sobie wyobrazić co się dzieje jak jest 300KM
ktoś kiedyś pisał że nie zachwyca się hitlerowskim TFSI... ja szczerze mówiąc jestem pełen szacunku jak z seryjnych 200KM robi się dosyć prostymi zabiegami 300+
no chyba że jest jakiś inny silnik który jeszcze taniej i prościej można tak dłubać...
tak sobie glupio gadam
Ale jak pisalem stojac na swiatlach sprinterem, ustawilem sie za czerwonym gti V na jakims bardzo fajnie brzmiacym wydechu. Przyznam, ze konkretnie sie odpychal na tych 300m do nastepnych swiatel pP - Pon 28 Cze, 2010 al. niepodległości w stronę centrum na wysokości SGH..środkowy pas srebrny sti, ja podjeżdzam z prawej na pierwsze miejsce (jade fiestom przyp. redakcja), patrzę pan w rękawiczkach to niezły ścigant. jest lekko mokro także ma lekkie fory..
pomarańcz, zielone i start-zkilował mnie
ale ale ale tak idąc pełną kotką subaru zaczęło "lekko" odjeżdzać widzę na skrajnym lewym wyłania się coś niebieskiego, niskiego podobnego do vts - najkeljki hh.org od razu rzuciły się w oczy, okulary na nosie (nie było słońca wtf ), rekawiczki podobnie jak scigant z subaraka..podjeżdam do niego, bo widać ze sie nie scigał..szepczę do mojej Gosi, żeby lekko się z kubła wychyliła i zagadała przez szybę delikwenta a ja wtedy będę przyśpieszał (tak to trochę trwa)..koleś z miną cfaniaka rzucił pytanie do kobiety: "co u Ciebie"..i zobaczył, że zacząłem odjeżdzać , też dodał gazu ale jechaliśmy równo, coś zaczął mi krzyczeć o łysych (chyba oponach), do końca 3ki miałem z 0,5m przewagi a potem on skręcił w łazienkowską..kill jest kill Jakarti - Pon 28 Cze, 2010
sti vs gallardo 0-22. dobrych kilka długości dla sti generalnie nie dochodził nawet powyżej 18... jakiś dziwny okaz - start ustawiany - jakaś ściema z tym autem...
sti vs mors 50-22. sti odjeżdża na każdym biegu - ile długości to może niech Piotrek napisze
sti vs evo8 340 - 50-22. dobrych kilka długości dla sti, też generalnie odjeżdżam na każdym biegu
to tak w skrócie Miniac - Wto 29 Cze, 2010 Zdrówko! Stf - Wto 29 Cze, 2010 banieczka! Miniac - Wto 29 Cze, 2010 ..to uważaj!
na pamiątkę. rasta - Wto 29 Cze, 2010 STI zrobiło z nas dziś mielone.
Ja się cieszę, że EVO IX 340 kuca dostało baty, u mnie Pati na pokładzie.
A z Gallardo to shock, nie uwierzycie ale Gallardo dopiero zaczynało mi odchodzić na V biegu Do 24x się dokręciłem i zbastowałem, a właściwie skrzynia bo się skończyła, jest za krótka
Wyobrażacie sobie, pełna pizda 2xx na blacie, a Focus leci łeb w łeb z Lambo
Ciekawy widok dla innych kierowców
Stf, poza zasięgiem rasta - Wto 29 Cze, 2010 Dzisiejsze upalanie po prostu Miszcz , jak za dawnych dobrych czasów, EGT ~1000 Stf - Wto 29 Cze, 2010 yeaaaaa!! mega super było. w jednym przejeździe miałem niecałe 2,5paczki... spryskiwacz coolera załadowany lodem zrobił swoje zefir - Wto 29 Cze, 2010 lambo porazka , albo kierownik jakos pizdowaty
fajnie stf ze nowy okaz cisnie temat
ja wczoraj caly dzien przesiedzialem w compsporcie u ziomkow,
troszke smigalem na prawym Golfem R 6 genem po remapie na prawie 300KM,
moze byc ,
bardziej mnie niszczy ibiza 1,9 TDI 200KM i 400NM, miszcz wyscig na leszczow lodzkich