jarek-malopolska - Czw 08 Lip, 2010 Mick dawaj numer zeby wiedzieć komu zdjecia robić i nie przegapic Mick - Czw 08 Lip, 2010 75
na pewno mnie nie przegapisz duże naklejki www.USARMY.pl i oklejenie niebieskie Abarth-a Marek23 - Czw 08 Lip, 2010 Powodzenia Mick!jarek-malopolska - Czw 08 Lip, 2010 heheh no jak znam numer to nie powinienem przegapic panowie, teraz przegladajac harmonogram troche mnie zastanowiło,bo według niego jest jeden podjazd zapoznawczy w sobote i jeden wyscigowy i tak samo w niedziele... a nie dwa sa podjazdy wyscigowe w jeden dzien??CHRZANEK - Czw 08 Lip, 2010
Mick napisał/a:
na pewno mnie nie przegapisz duże naklejki www.USARMY.pl i oklejenie niebieskie
O taki:
Szerokości Mick.ŁukaszS3 - Czw 08 Lip, 2010
Barejka napisał/a:
Mialem okazje byc w sopocie na gsmp jako pierwszy raz w zyciu na takiej imprezie i powiem niesamowita sprawa mimo ze bylem pierwszy raz zauwazylem wiele nie dociagniec w organizacji ale ujdzie
a przy okazji maly dzwon clio kontynuowalo trase, ale juz na lawecie
Szkoda że nie widziałem że ktoś z hh.org też jest w Sopocie bo byśmy się jakoś ustawili. Ja w tym roku latam cały sezon na zapleczu technicznym i rozkminiam wszystko dookoła ale GSMP robi na mnie super wrażenie i myślę że od tego zacznę
Mick życzę powodzenia i być może się jakoś spotkamy bo w Limanowej oczywiście też jestem Przem_106 - Czw 08 Lip, 2010 Mick - powodzenia, ŁukaszS3, kogo serwisowaliscie? Ja tez byłem w Sopocie Mick - Czw 08 Lip, 2010 nie dziękuję ale oczywiście liczę na 3manie kciuków.
ŁukaszS3 podejdź jak mnie gdzieś wyczaisz na strefie
niestety nie mamy namiotu (dzięki Radziu*), wiec nie będzie niczego charakterystycznego po za samochodem
------
* Oczywiście bez urazy mam u Ciebie duży dług wdzięczności ŁukaszS3 - Pią 09 Lip, 2010 Jasne jak tylko zlokalizuję to podejdę. Gdybyś też przechodził koło ekipy nr 51 (moje ex niebieskie Saxo) to zawitaj do nas
Znajdziemy się tak czy siak więc do zobaczyska w Limanowej jarek-malopolska - Pią 09 Lip, 2010 Kurde szykuje sie w Limanowej Południowy zlot HH qbica - Pią 09 Lip, 2010 i ja bede moim chrupkiem speed555 - Pią 09 Lip, 2010
Przem_106 napisał/a:
Mick - powodzenia, ŁukaszS3, kogo serwisowaliscie? Ja tez byłem w Sopocie
I ja też:PMick - Pią 09 Lip, 2010 po pierwszym dniu...
jutro mam powtórne badanie kontrolne, bo moja klatka nie była dobrze zrobiona... otórz przez brak homologacji na skręcaną klatkę SPARCO (EDIT - moderator) musiałem szukać kogoś kto zmieniłby mi pałąk poprzeczny nad przednią szybą ze skręcanego na przyspawany...
ale nic... nie przejmuje się i jutro musi się udać anjas - Pią 09 Lip, 2010 3mam kciukersony!!!qbus - Sob 10 Lip, 2010 autko widocznie przeszlo... mick zaliczyl 1 podjazd treningowy