Mam taką teorię że niektórym sku.wielom Bóg daje dużo czasu i cierpliwości zeby sie ogarnęli,
a dobrych zabiera dość szybko.
teoria teorią, ale życzenie komuś śmierci jest KOORWA bardzo chrześcijańskie Marek23 - Wto 11 Maj, 2010 Za to co robil zaraz po wojnie tego mu zycze. Jak masz z tym problem, to sie za niego pomodl PiTT - Wto 11 Maj, 2010 nie pomodlę się bo jestem antychrystem Marek23 - Wto 11 Maj, 2010
tylko kto potwierdzi że to faktycznie z tego tupolewa
Napisane jak kiepski kryminałKonradMK - Wto 11 Maj, 2010 saxorulez - Wto 11 Maj, 2010 1) z lekka oburzające ze nadal znajdują tam tak istotne fragmenty jak jakieś przełączniki.. to może być ważne dla śledztwa.
2) czy ten Pan ma zamaiar to zanieść do prokuratury czy będzie sobie z tym filmy kręcił?KonradMK - Wto 11 Maj, 2010
saxorulez napisał/a:
2) czy ten Pan ma zamaiar to zanieść do prokuratury czy będzie sobie z tym filmy kręcił?
a obejrzałeś do końca? wyjaśnił co z tym zrobi.saxorulez - Wto 11 Maj, 2010 KonradMK,
gdybym obejrzał nie zadał bym pytania.. smucił trochę wiec go zgasiłemKonradMK - Wto 11 Maj, 2010
saxorulez napisał/a:
KonradMK,
gdybym obejrzał nie zadał bym pytania.. smucił trochę wiec go zgasiłem
ok. powiedział że zwróci do prokuratury w Moskwie. to jest istotny problem mediów, jeśli materiał jest za długi nikt go do końca nie czyta.