ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
anjas - Nie 09 Sty, 2011 pograłem jeszcze: 1.25.867
coraz bardzej podoba mi się ten tor pP - Nie 09 Sty, 2011 jeden z moich faworytow..mnóstwo jest ślepych zakrętów gdzie trzeba jechać na pamięć anjas - Nie 09 Sty, 2011 na niektórych zakrętach można sporo ugrać jadąc pełną bombą pP - Nie 09 Sty, 2011 dobrze wiedzieć anjas - Nie 09 Sty, 2011 1.25.600
mistrz wyścik!
pP napisał/a:
dobrze wiedzieć
no ba, o złote majtki nie gramy DeeS - Nie 09 Sty, 2011 1.25.441 ale nie znam toru, a to dopiero moje 4 okrazenie.qbus - Nie 09 Sty, 2011 Bez sensu nie ogarniam tego dzis niedziela a juz 3 tor gramy?
Ja o zwyciestwo bym nie walczyl ale glupio sie zmienia zasady podczas zabawy, np. Bad-i nie mial mozliwosci przejechania 2 toru wcale.qbus - Nie 09 Sty, 2011
k-mart napisał/a:
GT5 nie skreca.
Tylko LFS.
106 GTi tez jesli nie ogarnia ex-meches Marka.anjas - Pon 10 Sty, 2011
DeeS napisał/a:
1.25.441 ale nie znam toru, a to dopiero moje 4 okrazenie.
i jak się skończyło, bo ciekawy jestem ile można jeszcze urwać?
Ja u siebie widziałem jeszcze max 0,2 - 0,3s. do urwania ale brakowało powtarzalności.pP - Pon 10 Sty, 2011
qbus napisał/a:
Bez sensu nie ogarniam tego dzis niedziela a juz 3 tor gramy?
Ja o zwyciestwo bym nie walczyl ale glupio sie zmienia zasady podczas zabawy, np. Bad-i nie mial mozliwosci przejechania 2 toru wcale.
qbus..nie rozumiem totalnie co wnosisz takim postem?
jeżeli czegoś nie rozumiesz to w 1 poście są wszystkie informacje potrzebne do "ogarnięcia" tych mistrzostw..Przy każdej rundzie są daty itp itd. Na I rundę był tydzień jak było mówione od początku, w czasie trwania większość wyraziła zdanie, ze tydzień to za długi czas i prześliśmy na system 3 dniowy na rundę.
Odwiedzaj ten temat częściej lub czytaj wszystkie posty a dopiero potem zgłaszaj uwagi.zefir - Pon 10 Sty, 2011 hehe jak dla mnie jak ktos ogarnia to zrobi max 20 kolek, i zrobi dobry czas, bo jechanie wiecej to juz jest ciulanie kazdej nano sekundy, ja niestety nie mialem czasu grac w zeszlym tyg. i nie widze w tym problemu, albo zeby faktycznie miec 7 dni na dymanie po kazdym torze, bo to jest zbyt nudne.DeeS - Pon 10 Sty, 2011
anjas napisał/a:
DeeS napisał/a:
1.25.441 ale nie znam toru, a to dopiero moje 4 okrazenie.
i jak się skończyło, bo ciekawy jestem ile można jeszcze urwać?
Ja u siebie widziałem jeszcze max 0,2 - 0,3s. do urwania ale brakowało powtarzalności.
Jeszcze sie nie skonczylo dopiero dzisiaj siade dluzej pojezdze Stf - Pon 10 Sty, 2011
zefir napisał/a:
hehe jak dla mnie jak ktos ogarnia to zrobi max 20 kolek, i zrobi dobry czas, bo jechanie wiecej to juz jest ciulanie kazdej nano sekundy, ja niestety nie mialem czasu grac w zeszlym tyg. i nie widze w tym problemu, albo zeby faktycznie miec 7 dni na dymanie po kazdym torze, bo to jest zbyt nudne.
no way. 20kółek to dopiero zapoznanie z torem. żeby zejść następne 2 sek musiałem zrobić kolejne 30-40kółek próbując inną linię w poszczególnych zakrętach.pP - Pon 10 Sty, 2011 a dla mnie wszystko zależy jak kto podchodzi do tego.. mi tam na przykład sprawia frajdę kręcenie czasów i ułamek sekundy coraz lepszych..
Zefir powiem Ci tak - przejedziesz sie na kierze i zmienisz totalnie zdanie..bo na padzie to faktycznie porażka DeeS - Pon 10 Sty, 2011 dla tych co maja G25 http://www.youtube.com/wa...d&v=mWgdOP5WnRk musze to zrobic sobie.