Cassis - Nie 06 Mar, 2011 CHRZANEK, znam ten ból. szkoda że nie mieszkasz w krk to bym ci pożyczył. Co prawda mam jednego pada i to jeszcze bez tych gałeczek ale zawsze coś.Jaco - Nie 06 Mar, 2011 Dawaj adres na PW to Ci wyślę jutro CHRZANEK - Nie 06 Mar, 2011 Jaco: nie no stary BARDZO Ci dziękuje za chęci, ale nie trzeba
Wytrzymam do 1-ego Anonymous - Nie 06 Mar, 2011 czemu ja mam tak kiepski nick? k-mart - Nie 06 Mar, 2011
Cassis napisał/a:
CHRZANEK, znam ten ból. szkoda że nie mieszkasz w krk to bym ci pożyczył. Co prawda mam jednego pada i to jeszcze bez tych gałeczek ale zawsze coś.
Nie denerwuj tu nikogo.
Wsiadaj w samochod i zawiez go CHRZANKOWI do warszawy.
Jest szansa, ze nawet dostaniesz autograf.CHRZANEK - Nie 06 Mar, 2011
Czesio napisał/a:
czemu ja mam tak kiepski nick?
A jaki byś chciał mieć nick ???
Pogadam z czerwonymi i może coś uda się zrobić w tym temacie.
Kiedyś wystarczyło kleknąć do miecza...k-mart - Nie 06 Mar, 2011 Wiem ze "martin.h.2" obecnie jest do wziecia.iQ - Nie 06 Mar, 2011
Czesio napisał/a:
czemu ja mam tak kiepski nick?
Ja ci go wymyslilem, jezeli nie pamietasz bizon - Nie 06 Mar, 2011 mialem wstawic jutro auto do vlodarsky'ego, a tu w drodze na chate mi honda zdechla na oko nie pali na jednym garze, japonski zlom Cassis - Nie 06 Mar, 2011 k-mart, co prawda jestem po jednym piwku ale już sie pakuje i jadę. KarQ - Nie 06 Mar, 2011
bizon napisał/a:
mialem wstawic jutro auto do vlodarsky'ego, a tu w drodze na chate mi honda zdechla na oko nie pali na jednym garze, japonski zlom
Mi jak zaczęła palić na 3 garach to tak się skończyło:
BTW. Ktoś coś potrzebuje do Hondy Janusz - Nie 06 Mar, 2011 panie te felgi to od renaulta?? jaka $ ?? Bonczek - Nie 06 Mar, 2011 Po co do wymiany koła odkręcaliście tyle rzeczy?M - Nie 06 Mar, 2011 Karq przyda mi się coś od Ciebie? bizon - Nie 06 Mar, 2011
KarQ napisał/a:
Mi jak zaczęła palić na 3 garach to tak się skończyło:
wybuchla?
KarQ napisał/a:
BTW. Ktoś coś potrzebuje do Hondy
a zalezy co masz, bo ja potrzebuje zdrowa bude z odroczonym terminem platnosci